Oven

Tudi z opazovanjem drugih se lahko marsičesa naučimo in to uporabimo pri svojem delu. Ponudba za denarno naložbo bo vredna premisleka. Za boljše počutje slaščice zamenjajte s sadjem. Nekdo vas še ni pripravljen spustiti iz rok.

Bik

S prihranki in manjšim posojilom boste lahko naredili dobro kupčijo. Za dobro razpoloženje bodo poskrbeli dogodki sami, še posebej spodbudne uradne novice. Vaša čustva bodo uspešno prestala preizkušnjo.

Dvojčka

Za vas bo to dan brez večjih ovir, dobro se boste razumeli doma, s sodelavci in prijatelji. Kljub vsem obveznostim boste prekipevali od veselja in energije. Tisti, ki vam bo padel v oči, bo vse prej kot ravnodušen.

Rak

Ker sta sproščenost in dobro razpoloženje že polovica uspeha, začnite uresničevati načrt, ki ga že nekaj časa odlagate. V službi bo prevevalo pozitivno vzdušje. Na čustvenem področju se zavedajte, da v ljubezni ni nobenega pravila.

Lev

V službi boste imeli veliko več možnosti s potrpežljivostjo in prijaznostjo kot pa z burnimi argumenti. Odnosi z drugimi bodo zmerni in spodbudni. Samskim levom bo uspelo osvojiti izbranko njihovega srca.

Devica

Na poslovnem področju vas bo nekdo podpiral z nasveti, delali boste različne stvari in sodelovali z različnimi ljudmi. Ugoden položaj Lune vas bo povezal z naravo, lepoto in estetiko. V ljubezni pokažite svoja čustva, ne bojte se jih.

Tehtnica

Potrebujete izziv za svoje umsko delo, našli ga boste ob nekem poslovnem srečanju. Zavedajte se svoje pravice do neodvisnosti, ne pustite si jo vzeti. Razmislite o svojem zasebnem življenju, mogoče je čas, da si ga uredite.

Škorpijon

Ne ustavljajte se pred ovirami, imate dovolj energije, da dosežete tisto, kar se vam izmika. Vaši naravi ustrezajo ekstremi in kontrasti, ki ju boste dobili v vsakdanjem življenju. Ne bodite skrivnostni, odprite se za druge.

Strelec

Z novim projektom boste imeli velike načrte in tudi tokrat vam bo uspelo. Spremljal vas bo občutek, da v vašem zasebnem življenju nekaj manjka, ugotovili boste, kaj to je. V nekem odnosu bodo pogledi zgovornejši od besed.

Kozorog

Čeprav ste šele na začetku poti, boste na poslovnem področju dosegli tisto raven, ki vam jo bodo drugi zavidali. Nekoliko bolj zaprti boste kot običajno, odprli se boste le pred najbližjimi. Še vedeli ne boste, kdaj boste izgubili srce.

Vodnar

Obeta se vam nekaj poslovnih sprememb in ker boste polni ustvarjalne energije, vam nič ne bo pretežko. Veliko delate, vzemite si čas za počitek. V ljubezni se boste morali odločati med prijateljstvom in ljubeznijo.

Ribi

Merkur vam bo dajal vztrajnost in stabilnost, pazite pa, da vaš tempo ne bo za druge premočan. Nikoli v preteklosti niste bili toliko nezadovoljni, kolikor boste sedaj zadovoljni. Samskim ribicam se sreča že nasmiha.