Oven

Na poslovnem področju boste začutili trdna tla pod nogami, odnosi v službi se bodo izboljšali. Prisluhnite partnerjevi želji po spremembi. Tisto, kar v tem trenutku iščete, boste našli v naravi. Ljubezen oprosti tudi najhujše spodrsljaje.

Bik

V poslovnih in denarnih zadevah boste našli novo motivacijo in se pogumno soočali s težavami. S svojim videzom se ukvarjajte zaradi sebe in ne zaradi drugih. Nov smisel življenja boste našli v ljubezni.

Dvojčka

Kar ste pred kratkim začeli, bo sedaj dozorelo in prvi rezultati bodo kmalu opazni. Povečal se bo vaš družinski proračun. Odnosi v družinskem krogu bodo urejeni in harmonični. Nekdo je že naredil načrt, kako vas bo osvojil.

Rak

Pokazala se bo vaša praktičnost in sposobnost za racionalno obnašanje, nikjer ne boste pustili niti trohice energije več, kot je potrebno. V službi se bodo nejasnosti razjasnile. Vaše ljubezensko življenje postaja vedno bolj kakovostno.

Lev

Če želite življenju vdahniti čim več smisla in veselja, nikoli ne nehajte hrepeneti. Nekdo v službi bi vas rad bolje spoznal. Večkrat se boste znašli v središču pozornosti, kar vam bo ugajalo. Znebite se predsodkov v ljubezni.

Devica

V sebi nosite veliko osebnosti, zato se znate hitro prilagoditi okolju. Partner ceni vašo pripravljenost, da prisluhnete njegovim težavam. Poskrbite za uravnoteženo življenje in zdrav spanec. Na zmenku bo preskočila iskrica.

Tehtnica

Čeprav se vaši nadrejeni včasih ostri in nepopustljivi, so vam vedno pripravljeni pomagati. Začutili boste, da se partnerju lahko brezpogojno predate. Na čustvenem področju boste želi to, kar ste nedavno tega sejali.

Škorpijon

Nič ne bo narobe, če sodelavcu poveste, kaj je tisto, kar vas pri njem moti. Ob domačih opravilih boste spoznali, zakaj se je partner včasih pritoževal. Ne skrivajte tistega, kar je lepo in vredno tujih pogledov.

Strelec

Nihče se ne bo potegoval za vaše pravice, če tega ne boste storili sami. Nekdo bo presenečen, ko bo videl, iz kakšnega testa ste narejeni. Na čustvenem področju ste dolgo izbirali in končno našli tisto pravo.

Kozorog

Ker vam v službi nihče ni nič povedal, vam ne bodo mogli ničesar očitati. Ponudili vam bodo nekaj, česar ne boste mogli odkloniti. Našli boste pravo ravnotežje med ljubeznijo in prijateljstvom. Previdno pri vožnji.

Vodnar

Ker ste v svojem poklicu res dobri, se bo ob novem uspehu vaš ugled povečal. Sami poznate razlog za vse in pravo resnico, zato se ne obremenjujte z govoricami drugih. Znebili se boste plahosti in zaživeli pestro ljubezensko življenje.

Ribi

Vaše finančno področje bo zacvetelo, obeta se vam nekaj različnih virov dohodka. Razmislite o tem, da bi se morda čez nekaj let oprijeli drugega poklica. Čaka vas svojevrstna dogodivščina. Prava ljubezen ne izbira let in obrazov.