Oven

Ne prekinite prijateljstva z osebo, za katero veste, da jo boste v življenju še potrebovali. Previdnejši bodite pri vseh večjih finančnih naložbah. Poslovno področje boste dobro obvladovali, a vseeno ne tvegajte preveč. .

Bik

V službi boste znali odlično potrditi vse svoje kvalitete, v ljubezni pa uporabiti vso svojo privlačnost in šarm. Uživali boste v večernih sprehodih in čustvenem razmahu, ki vam ga prinaša Amor. Poskrbite za boljši spanec.

Dvojčka

Nekaj svojih poslovnih obveznosti boste lahko prepustili zaupni osebi in si tako pridobili več prostega časa. Ne pretiravajte s fizično aktivnostjo in pazite na svoje sklepe. V ljubezni vam ne bo dolgčas, čas je, da se prepustite toku

Rak

Pravilno in neprisiljeno boste svoje delovne načrte uskladili z vašimi počitniškimi željami. V službi bo pestro, vendar boste položaj dobro obvladovali. S pridihom avanture boste na čustvenem področju ubirali nenavadna pota.

Lev

Vaše stalne dobre volje in optimizma bodo v službi veseli tako nadrejeni kot sodelavci. Zadeve na poslovnem področju se bodo razvijale v vaše dobro, kar boste znali dobro izkoristiti. Ogrevali se boste za nočno življenje.

Devica

Zaradi številnih poslovnih obveznosti boste odločitev za krajši oddih ob koncu tedna prepustili svojemu partnerju. Finančno stanje vam bo dovoljevalo, da opravite želeni nakup. Končali boste neko staro prijateljstvo.

Tehtnica

Izkazali se boste kot odličen idejni vodja in organizator tako v službi kot v zasebnem življenju. Način, kako se bodo zadeve razvijale, bo na nek način odvisen od vašega finančnega stanja. Veselje v krogu družine.

Škorpijon

Nedovzetni za poslovne obveznosti boste svojim mislim in domišljiji dali prosto pot. Taktičnost na poslovnem področju se vam bo obrestovala, ne boste omejeni pri izdatkih. Noč bo za vas imela magično moč.

Strelec

Poslovno in finančno področje bosta izpolnila vaša pričakovanja, zadovoljni se boste oddahnili. Vaš odnos s partnerjem bo zelo aktiven, eden drugega bosta lepo dopolnjevala. Presenečenje tokrat prihaja s strani sorodnikov.

Kozorog

V službi boste znali združiti lepo s koristnim in si na samosvoj način narediti delo privlačno in zabavno. Romantična čustva se vas bodo trdno držala, partner se bo predal vašemu vplivu. S partnerjem se bosta odločila za aktiven večer.

Vodnar

Zaradi razbremenitve na poslovnem področju boste imeli več prostega časa, ki ga boste znali dobro izkoristiti. Partner vam bo v vsem stal ob strani, kar pa ne pomeni, da vas včasih ne bo kritiziral. Nova ljubezen za samske vodnarje.

Ribi

Znebili se boste preteklih bremen in živeli za sedanji trenutek. Večja osredotočenost vam prinašata uspehe na vseh področjih življenja. Samskim ribicam se odpira možnost strastne avanture. Ne mečite biserov svinjam, pravi Sveto pismo.