Oven

Imeli boste veliko fizične energije, odlično se boste počutili, zato boste v službi več kot uspešni. Čustveno boste nemirnejši kot običajno - zaradi prevelike čustvenosti se vam lahko zgodi, da nehote zaidete v ljubezensko avanturo.

Bik

Dan bo naklonjen vašemu poslovnemu področju, na čustvenem pa boste doživljali manjšo krizo. Nakup dragocenega predmeta vas bo razveselil, misli pa vam bodo tudi med delom uhajale na lepše. Poskrbite za svoje telo.

Dvojčka

Če boste na poslovnem področju hoteli dobiti novo priložnost, se boste morali bolj potruditi. Znebite se razmišljanja o številkah in poskrbite za stare račune. Položaj v ljubezni poskušajte obvladati preprosto, brez solz ali obžalovanja.

Rak

Odprite oči in budno spremljajte sporočila in namige iz okolja. Na čustvenem področju boste spoznali, kakšno prednost ima negativna izkušnja, saj se iz nje vedno kaj naučimo. Na finančnem področju boste naredili nov načrt.

Lev

Težko boste ostali hladnokrvni ob trenutnem poslovnem dogajanju, vendar vam bo v globini duše to kar všeč, saj boste začutili priložnost za nove projekte. V ljubezni boste imeli srečo, ki bo še nekaj časa vztrajno trajala.

Devica

Ne zanašajte se na druge, predvsem pa ne na sodelavce; zavihajte rokave in končajte zadevo sami. Sitnobi, ki se vas loteva, boste kos. Ne hodite naokrog s sklonjeno glavo, če se boste podcenjevali, vam bo težko uspelo.

Tehtnica

V glavi se vam bo še vedno vrtelo od sprememb, čas je, da nekaj ukrenete. Vaša osebnost ima dve plati, dobro pokažite v odnosih, slabo pa sovražnikom. Bodite pametni in sprejmite finančni nasvet prijatelja.

Škorpijon

Ni dovolj, da ste se samo odločili, kako in kaj na poslovnem področju, kmalu boste morali narediti prvi korak. Ne dovolite si, da vas v osebnem življenju živcirajo nepomembne stvari. Privoščite si izdaten počitek.

Strelec

Kljub temu, da se vaša želja, da bi prepričali vse ki dvomijo v vas, ne bo v popolnosti izpolnila, boste v službi dosegli svoj namen. Vaša čustva bodo nihala vse od neomajne ljubezni pa do slepega sovraštva.

Kozorog

Poskrbite za boljšo zbranost, sicer boste na delovnem mestu nehote naredili kakšno napako. Svoje mnenje boste partnerju povedali mirno in preudarno, kar vam lahko prinese nepričakovane rezultate.

Vodnar

Imeli boste občutek, da vas čas preganja in da ne zmorete narediti vsega, vendar boste v službi zelo uspešni. Vaša energičnost bo na čustvenem področju dovolj velika, pazite le, da se zaradi impulzivnosti ne zapletete v kakšen spor.

Ribi

Na poslovnem področju vam je veliko stvari jasnih, vendar lahko zaradi velike nestrpnosti dosežete ravno nasprotni učinek. Bodite praktični, konkretni in ne pustite se zmesti osebi nasprotnega spola. Obeta se vam druženje s prijatelji.