Oven

Na poslovnem področju vas čaka raznoliko delo, zanimivo in dinamično, takšno, ki vas bo vedno znova v celoti pritegnilo. Vezi s partnerjem se bodo po pogovoru utrdile. Mati narava vas je bogato obdarila, izkoristite to.

Bik

Nepričakovan denar bo spremenil vaše poslovne in finančne načrte. Oddahnili si boste od preteklih naporov, nekatere skrbi bodo postale majhne in nepomembne. Neka oseba si bo na svoj način razlagala vašo prijaznost.

Dvojčka

Povsem realno boste razmišljali o službi in svojih načrtih v karieri. Poslovna sprememba bo razlog za spremembo vaših ustaljenih meril in vrednot ter načina življenja. V ljubezni vas z malo truda čaka sladka nagrada.

Rak

Spoznali boste, kje so vaše prednosti na poslovnem področju in jih s pomočjo svojih sposobnosti dobro izkoristili. Na finančnem področju ne ostanite samo pri idejah. Začutili boste polno moč ljubezni.

Lev

Ko boste ugotovili, da se nima smisla jeziti na vse tiste, ki vam v službi mečejo polena pod noge, vam bo veliko lažje. Novosti, ki se bodo pojavile v vašem zasebnem življenju, bodo pozitivne narave. Upoštevajte stanje vašega duha.

Devica

Ne bo vam primanjkovalo potrpežljivosti in odločnosti pri izpeljavi finančnega načrta. Vaš jasen in odkrit način komuniciranja v službi bo naletel na veliko odobravanja. Bodite skromni in izvirni.

Tehtnica

Da ne bi utonili v poslovnih in drugih ponudbah, s katerimi vas zasipajo, si naredite dober načrt. Tesnoba, ki vas prevzema pred pomembnimi dogodki, je povsem normalna. Prosti čas boste izkoristili predvsem aktivno.

Škorpijon

V odnosu z drugimi bo komunikacija odločilnega pomena, zato bodite previdni. Ne razmišljajte preveč o tem, kaj si o vas misli okolica. S partnerjem bosta sklenila uspešen kompromis o vajinih osebnih željah.

Strelec

Na poslovnem področju se zberite, razmislite in šele nato začnite ukrepati. V finančnih zadevah se odločite za tisto, kar vam bo prineslo največ koristi. Čaka vas prijeten in moder pogovor z enim od sorodnikov.

Kozorog

Dobro boste znali unovčiti svoje znanje in poskrbeti za občasen mir, ki vam veliko pomeni. Vaša razpoloženost in dobra volja bosta pripomogli k dobremu vzdušju v službi. V ljubezni nekaj samoiniciative ne bo odveč.

Vodnar

V poslovnih zadevah boste poželi veliko uspehov, neko osebo boste postavili pred dejstvo in končno odločitev. Obveznosti, ki ste si jih naložili, lahko počakajo, saj sami dobro veste, kaj je ta trenutek za vas najpomembnejše.

Ribi

Preveč energije porabite za stvari, ki vas tarejo, življenje je vendar čudovito in uživanje je njegov sestavni del. S pravilnimi in utemeljenimi pripombami boste v službi sprostili ozračje. Poglejte resnici v oči - lepša je, kot se vam zdi.