Oven

Razmislek vam bo omogočil, da na neko poslovno situacijo pogledate z druge perspektive. V družini in samoti boste našli sebe in se spet napolnili z energijo. Denarna rezerva vam bo zagotovila miren spanec.

Bik

Opravljali boste organizacijsko delo, ki vam je pisano na kožo, obenem pa uresničili svoje vodilne sposobnosti. Ni še čas, da bi v službenem krogu govorili o svojih ambicijah. Čaka vas ugoden premik v denarnih zadevah.

Dvojčka

Vaše upanje glede denarnih zadev in neke nepremičnine se bo kmalu izpolnilo. Delujte v skladu s sabo, dan preživite tako, kot hočete vi in ne tako, kot drugi od vas pričakujejo. Ne glede na mnenje drugih ste si izbrali pravo pot.

Rak

Spoznali boste veliko uspešnih in modrih ljudi na številnih področjih, vpijali boste njihove ideje in se pri tem veliko naučili. Prijatelj potrebuje sočutnega sogovornika. V dvoje boste postavljali nove temelje za prihodnost.

Lev

Stvari na poslovnem področju se bodo izkristalizirale v pogovoru, ki bo sledil prvemu srečanju. Hitro boste ugotovili, kako se bodo zadeve obrnile. Čaka vas zelo čustven pogovor s svojim partnerjem. Pred vami so romantični dnevi.

Devica

Sodelavcem in nadrejenim boste pokazali svojo najboljšo plat, še bolj vas bodo cenili in imeli radi. Bodite zadovoljni s seboj, v odnosu z drugimi ne razkrijte takoj vseh svojih kart. Odnos s partnerjem bo dobil nov čar.

Tehtnica

Čeprav boste veliko časa namenili delu in službi ter drugim obveznostim, boste imeli čas tudi za ljubezen, partnerja in prijatelje. Dobro boste svetovali nekomu, ki ne ve, kako naj se reši svojih težav. Novi cilji in upanja.

Škorpijon

S spretnostjo se vam bo na poslovnem področju uspelo prebiti čisto do vrha. Zaradi vašega novega pozitivnega odnosa bodo sodelavci nad vami prijetno presenečeni. Tisti, ki jih imate najraje, vam bodo ljubezen začeli vračati.

Strelec

Vašemu poslovnemu nasprotniku postaja vedno bolj jasno, da tudi tokrat izgublja dvoboj. Vaš sum, da je prijatelj v hudih težavah, se bo izkazal za upravičenega. Dosegli boste materialni in duhovni uspeh.

Kozorog

Vaša natančnost v službi vas bo obvarovala pred morebitnimi težavami. Ob nekem srečanju se vam bo utrnila misel o vašem poslanstvu. V domačem krogu boste deležni ljubezni in pozornosti v veliki meri.

Vodnar

Vaša nepredvidljiva vprašanja bodo v službi izzvala smeh, zato vam bodo sodelavci hvaležni. Zaščitniški boste do ljudi, ki jih imate radi. Kljub vašim dvomom se bo nek sestanek zelo dobro iztekel.

Ribi

Po odzivu vaših nadrejenih boste tudi sami začeli verjeti, da delo opravljate zares dobro. Zaradi svoje marljivosti in ambicioznosti boste na poslovnem področju zelo prodorni. Pri vaših zasebnih načrtih in pri izpeljavi akcij ne bo težav.