Oven

Ker se boste osredotočili na stvari, ki se tičejo samo vas, si boste tako poslovno kot finančno opomogli. Zanesite se na lastne občutke in enkrat ravnajte tako, kot si želite. Doživljali boste najbolj romantične dneve v svojem življenju.

Bik

Spretni ste v komunikaciji in temperamentni, a z mirnostjo, ki prepriča, zato boste v poslovnih zadevah uspešni. Znali boste živeti s seboj in drugimi. Zaradi predstavnikov nasprotnega spola bo vaš utrip zelo živahen.

Dvojčka

S kančkom tekmovalnosti boste na poslovnem področju kmalu prišli na zeleno vejo. Zelo uspešni boste pri delu, ki zahteva logiko in številke. Marljivi boste in nenavadno samozavestni. Nekdo vam bo odprl svoje srce.

Rak

Zaradi svoje ambicioznosti boste na poslovnem področju nizali uspeh za uspehom v poslovnih in ljubezenskih zadevah. Prepustite se razvajanju partnerja. Za uspeh v ljubezni pobrskajte po svoji domišljiji.

Lev

Jemljite življenje takšno, kot je in izkoristite najboljše, kar vam ponuja. Glavni boste povsod, kjer bo treba pokazati nekoliko več nadarjenosti za umetnost in komunikacijo. Prepustite se svojim čustvom in čarom nove ljubezni.

Devica

Preden naredite odločilni korak na poslovnem področju, razmislite o tem, kako bi sprememba vplivala na vaš vsakdanjik. Skoraj nobena zabava ne bo minila brez vaše prisotnosti. Previdno in počasi pri vožnji.

Tehtnica

Včasih preveč težite k popolnosti, z večno popolnimi ljudmi se drugi ne počutijo dobro. Informacije, ki jih boste prejeli, vam bodo koristile tudi kasneje. Če boste hoteli uresničiti svoje sanje, boste morali ubrati drugo pot.

Škorpijon

Ker imate svoje življenje pod nadzorom, boste točno vedeli, kdaj si lahko privoščite počitek. Vaša marljivost v službi se vam bosta kmalu obrestovala tudi na finančnem področju. Novo znanstvo vam prinaša prijetno spoznanje.

Strelec

Na poslovnem področju boste imeli popoln pregled in do potankosti izdelan načrt, kako naprej. Zaupajte presoji tistih, ki se spoznajo na stvari, o katerih veliko razmišljate. Če želite, da ljubezen pride k vam, se morate odpreti zanjo.

Kozorog

V poslovnih zadevah se boste morali odločiti, čemu boste dali prednost, saj vsega hkrati ne boste zmogli. Najbolje bo, da se v domačih in denarnih zadevah zanesete na svojo presojo. Prijeten novice s strani prijatelja.

Vodnar

Nikar se ne bojte pomanjkanja časa, po kratkem odmoru bodo vaše misli bolj svobodne in delo boste opravljali veliko bolj učinkovito. V finančnih zadevah ne bo razlogov za skrbi. Pred vrati je novo prijateljstvo.

Ribi

Pred vami je odlična priložnost, da se izkažete v karieri, pogumno se lotite najtežjih nalog in zanesite se na svoje sposobnosti. Vi boste tisti, ki boste odločili, kako se bodo razpletle denarne zadeve.