Oven

Zaradi vaše želje po poslovni neodvisnosti boste začeli razmišljati o zasebnem, samostojnem delu, kjer bi lahko uresničili svoje ideje o organizaciji in vodenju podjetja. Odnos s partnerjem bo zelo aktiven in dinamičen.

Bik

Dominirali boste nad tistimi, ki jih ljubite, pazite, da v odnosu do partnerja ne postanete preveč posesivni. Zaradi svojega idealizma vas bodo drugi doživljali kot bleščečo osebo, ki pa zasluge za uspeh lahko pripiše le sebi.

Dvojčka

Pri nadaljnjih življenjskih načrtih boste izhajali predvsem iz dejstev, izkušenj iz preteklosti, pri tem boste včasih poslušali nasvete svojega partnerja. S šarmantnostjo in svojim čutom za estetiko boste zelo privlačni za nasprotni spol.

Rak

Nagnjeni boste k romantičnosti in k ljubezenskim avanturam. Zaradi svoje nemirne narave boste uspešni v vseh delih, ki zahtevajo tako mentalno kot fizično aktivnost. Poslovne poti vam bodo prinesle uspeh.

Lev

Zelo hitro boste prepoznali motive in namene drugih ljudi, kar bo zelo ugodno vplivalo tako na vaše poslovno kot na zasebno življenje. Angažirali se boste v vsem, kar se dogaja v vašem okolju, ter želi uspeh, kjerkoli se boste pojavili.

Devica

Nekoliko bolj se boste zanimali za iracionalne stvari, poudarjen bo vaš občutek za skupnost, organizacijo in analizo. Ker boste globoko v sebi čutili željo po reformah, boste kljub pasivnemu obnašanju notranje zelo nemirni.

Tehtnica

Z lahkoto boste izražali čustva do drugih in vaše ljubezensko življenje bo bolj pestro in polno, kot je bilo do sedaj. Povrnili si boste telesne in duhovne moči, pazite pa, da se v prihodnosti ne bi preveč razdajali za druge.

Škorpijon

S partnerjem si bosta delila tako življenjske kot poslovne interese. Ker boste živeli v skladu z lastnimi moralnimi načeli, boste obkroženi z ljubeznijo in toplino. Pazite pa, da vpliv prijateljev na vaše življenje ne bo postal premočan.

Strelec

Odnos s partnerjem bo spremenljiv in odvisen od njegovega razpoloženja, obenem pa zanimiv in razgiban. V odnosu do poslovnih odločitev in prijateljev boste nepristranski, v pomembnejših zadevah se zanašajte samo nase.

Kozorog

Zaradi ekonomičnosti v postopkih in razmišljanju se boste s sodelavci in svojimi nadrejenimi zelo dobro razumeli. Nekoliko previdnejši bodite v finančnih zadevah, predvsem tistih, ki so povezane z vašimi nepremičninami.

Vodnar

Zaradi svojega nekonformizma, idejnega bogastva in nekonvencionalnosti vam bosta partner in okolica posvečala veliko pozornosti. Ugodna rešitev nekega uradnega vprašanja vam prinaša tudi izboljšanje finančnega stanja.

Ribi

Našli boste svojo sorodno dušo, vendar boste potrebovali veliko potrpežljivosti v odnosu do partnerja, če boste želeli zvezo ohraniti. Ker ste sposobni iz nič napraviti veliko, boste na finančnem področju imeli srečo.