Najbolj brano minuli teden

Minuli teden je bila najbolj brana novica o aretaciji na izolski tržnici.

Minuli teden je bila najbolj brana novica o aretaciji na izolski 
tržnici.
Minuli teden je bila najbolj brana novica o aretaciji na izolski tržnici. 

Filmska aretacija sredi izolske tržnice

V petek, 17. junija, naj bi izolska brata po dalj časa trajajočem izsiljevanju ugrabila moškega, ga odpeljala na izolsko podeželje in mu grozila.

Tržaška obvoznica minulo noč prizorišče najhujše prometne nesreče zadnjih let

V nedeljo, 19. junija, malo po polnoči je bila tržaška obvoznica prizorišče najhujše prometne nesreče zadnjih let. Ob 0.20 sta na vozišču, ki vodi proti središču mesta, čelno trčila avtomobila.

Mislili so, da je vlomilec

“Vzgojen je tako, da beži pred neznanci in da se brani. Bili so v civilu, on ni mogel vedeti, kdo so,” sta povedala starša 16-letnika, ki so ga policisti v noči na ponedeljek, 20. junija, v Kopru grobo aretirali.

"Jazbec ima zelo grobe metode"

“Na potezi je predsednik vlade in upam, da ne bo potreboval še deset dni razmišljanja o tem, kaj je prav. Saj je dejal, da bomo v tej državi zagovarjali etiko. A tako hudo, kot je zdaj, v Sloveniji že dolgo ni bilo. Izsiljevanj za posle je toliko, da se ne da povedati,” pravi Alenka Žnidaršič Kranjc, predsednica nadzornega sveta Luke Koper, ki bo 1. julija na zahtevo SDH zamenjana.

Avrigov avtobus silovito trčil v tovornjak v bližini Dunaja

V silovitem trčenju avtobusa novogoriškega podjetja Avrigo v tovornjak južno od Dunaja je bilo 21. junija nekaj po 12. uri poškodovanih 40 potnikov.


Najbolj brano