Najbolj brano minuli teden

Minuli teden je bil najbolj bran članek o nemškem milijonarju, ki je pred strmoglavljenjem na Ajdovskem v Benetkah prijavil prevaro.

Na beneški kvesturi so potrdili, da je Thomas Wagner dan 
pred strmoglavljenjem letala nad Predmejo, prijavil, da je bil 
žrtev prevare.  Foto: Leo Caharija
Na beneški kvesturi so potrdili, da je Thomas Wagner dan pred strmoglavljenjem letala nad Predmejo, prijavil, da je bil žrtev prevare.  Foto: Leo Caharija

Pred strmoglavljenjem piperja v Benetkah prijavil prevaro

Na beneški kvesturi so potrdili, da je nemški milijonar Thomas Wagner dan pred strmoglavljenjem letala nad Predmejo prijavil, da je bil žrtev prevare.

Sosedska hudobija v Žusterni ali le skrb za red na ulici?

Zakonca Tratar-Vrčon s Podbrežne poti v Žusterni sta poskrbela, da nekaterim njunim sokrajanom, njihovim najemnikom in drugim, ki parkirajo na delu Izletniške poti, ki je že več kot dvajset let enosmerna, občinski redarji redno pišejo kazni.

Poroka sredi sivke

Nedavno so imeli na Krasu prav posebno poroko. Mlada Divačana Nika in Vasja Korošec sta se poročila kar sredi domačega nasada sivke.

Kam so poniknili komarji?

Komarjev je letos v Kopru veliko manj. Nekateri, ki živijo ob komarjev zmeraj polnem Škocjanskem zatoku, so nas pred dnevi opozorili, da bi znali zahvalo pripisati gambuziji - ribi, ki ji teknejo tudi ličinke komarjev.

Prevoznika z Rakeka zalotili pri prenašanju zavojev skunka

Avtoprevoznika z Rakeka so policisti v Podgorici zalotili, ko je iz mercedesa v tovorno vozilo ljubljanske registracije prelagal zavoje skunka. Črnogorski policisti so sporočili, da so zasegli 150 kilogramov te prepovedane droge. 33-letnemu Slovencu so nataknili lisice.


Najbolj brano