Sredi vasi z avtom v zid

Včeraj zjutraj je voznica končala z avtom na strehi sredi avtoceste pri Studencu, voznik pa ob cesti pod Šmarjami. Pri Postojni se je huje poškodoval starejši voznik pri Postojni, v četrtek zvečer pa voznik v Slopah.

V Slopah je voznik silovito trčil v garažo ob cesti. Foto: Pgd Materija
V Slopah je voznik silovito trčil v garažo ob cesti. Foto: Pgd Materija

PRIMORSKA >V četrtek ob 19.44 je 65-letni Rodičan vozil po vasi Slope proti Tubljam in tik pred koncem vasi zapeljal desno ter silovito trčil v garažo. Iz zmečkane pločevine so mu pomagali gasilci iz Materije in sežanskega zavoda, sežanski reševalci pa so ga oskrbeli in ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Voznik je napihal 0,31 miligrama alkohola (0,64 promila), v nesreči si je poškodoval koleno in kolk ter dobil udarec v prsni koš.

Hudo poškodovan je bil tudi 76-letni Postojnčan, ki je včeraj malo pred poldnevom pri odcepu za Grobišče zapeljal na glavno cesto pred avto, s katerim je po njej pripeljal 20-letni voznik iz Prestranka. Voznika sta trčila, povzročitelja so reševalci odpeljali v klinični center, poškodovala pa sta se tudi voznik in sopotnik v drugem avtu. Včeraj nekaj minut po polnoči je dvesto metrov pred počivališčem Studenec na avtocesti 23-letna voznica zapeljala mimo odbojne ograje na brežino in se z avtom prevrnila na streho. Voznica je tožila za bolečinami v gležnju, napihala pa je 0,44 miligrama alkohola (0,91 promila).

Včeraj nekaj pred drugo uro zjutraj je 24-letni voznik na glavni cesti pod Šmarjami zapeljal s ceste. Hudo poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico, kjer so opravili tudi strokovni pregled za mamila, zdravila in alkohol. DC


Najbolj brano