Zgornja Savinjska v Novi Gorici ni imela veliko možnosti

Odbojkarice GEN-I Volleyja so v tekmi 9. kroga 1. DOL za ženske v Novi Gorici premagale Zgornjo Gorenjsko s 3:0 (15, 21, 16).

Odbojkarice GEN-I Volleyja so v tekmi 9. kroga 1. DOL za 
ženske v Novi Gorici premagale Zgornjo Gorenjsko s 3:0 (15, 
21, 16). Foto: Igor Mušič
Odbojkarice GEN-I Volleyja so v tekmi 9. kroga 1. DOL za ženske v Novi Gorici premagale Zgornjo Gorenjsko s 3:0 (15, 21, 16). Foto: Igor Mušič

NOVA GORICA > Odbojkarice GEN-I Volleyja so zanesljivo osvojile nove tri točke, s katerimi so na prvenstveni razpredelnici pridobile eno mesto in so zdaj četrte. Od Gorenjk so bile boljše v vseh elementih, vsaj kar se tiče rezultata, je bil izenačen le drugi niz, pa tudi v njem so Novogoričanke ves čas zanesljivo vodile, tako da vprašanja o zmagovalkah ni bilo.

Že sam začetek je napovedal, da Zgornja Savinjska v Novi Gorici nima veliko možnosti. Domače so povedle s 4:0, do izida 17:8 so prednost le še večale, nato pa se zadovoljile, do konca niza so razliko povečale le še za točko.

V drugem nizu je bil odpor gostij boljši, a pri izidu 20:14 je bilo jasno, da bodo povedle z 2:0. Da pa bodo tekmo gladko dobile, pa so bile maloštevilni gledalci, prepričani že na začetku, ko so domače povedle s 7:4 in 9:5. Prepričanje gledalcev se je uresničilo, gostiteljice do konca niso imele nikakršnih težav.

> Mestna dvorana v Novi Gorici, gledalcev 50, sodnika: Jovanović (Komenda), Sever (Brezovica).

> GEN-I Volley:Prado de Oliveira, Petho, T. Bavdaž, Zbičajnik, N. Bavdaž, Kolbl, Đukić, Velikonja Grbac,

> Zgornja Gorenjska: Čuk, Avsenik, Tučen, Lužovec, Košak, Pogačar, Burja, Rotar, Klinar, Marzidovšek, Langus, Zorman, Humerca.

STA


Najbolj brano