Oven

Z dobro filozofijo in spleteno poslovno mrežo boste kos vsem prihajajočim novostim in nalogam. Ker vam merilo vrednosti ne bo vedno denar, boste uspešni tudi na drugih življenjskih področjih. V ljubezni se začenja novo obdobje.

Bik

Obnovili boste pravilnost življenjskih motivov in se odrekli odvečnim omejitvam. Ugotovili boste, kaj se v službi zares dogaja in zakaj ter še pravočasno posegli vmes. Pomagajte partnerju pozabiti na slabe spomine.

Dvojčka

Našli ste pravi pogled nase in na svet, odstranili vse ovire, uresničili številne cilje, zato je čas za krajši počitek. Partner razmišlja o tem, da bi vam izpolnil željo. Neka oseba bo v odnosih postajala vse bolj dostopna, izkoristite to.

Rak

Če želite na poslovnem področju izpolniti svojo željo, potem se ne upirajte, ampak obrnite vetru hrbet. Resnica in stvarnost bosta v vaših mislih dobila pravo podobo. Ne pozabite na zdravo prehrano in več gibanja v naravi.

Lev

Umik v službi ne bo prava poteza, saj ste prehodili že polovico začrtane poti. Prejeli boste uradni dokument. Mehkoba partnerjevih besed in dejanj ter njegova ustrežljivost bosta obnovili vašo vero v romantiko in pravo ljubezen.

Devica

Neznani dobrotnik vam bo dal na voljo novo službeno priložnost. Ne razmišljajte predolgo in zgrabite priložnost z obema rokama. Bogatimo se lahko na različne načine, vi boste izbrali najboljšega. Pismo je že na poti.

Tehtnica

Pometli boste z negativnim razmišljanjem in slabimi navadami, zmetali čez prag predsodke ter si oddahnili. Za kratek čas se odpovejte resnosti in se nasmejte, naspite in si privoščite zdravo prehrano. Previdno ravnajte z izdatki.

Škorpijon

Bolje bo, da na poslovnem področju za trenutek ustavite korak, dobro premislite in potem stopate dalje. Vaše reakcije na izzive okolja bodo mirne in modre. Dosegli boste enotnost s seboj, partnerjem in svetom.

Strelec

Vaš poslovni uspeh bo povečal tudi uspešnost podjetja, zato se ne čudite, če bodo vse zasluge pripisali vam. Če partner uporablja le besede namesto dejanj, počne to zato, ker za dejanja še ni zrel. Potrpite še malo.

Kozorog

Spregledali boste prave namene svojih poslovnih tekmecev in še pravočasno ukrepali. Srečni boste, da imate partnerja, ki je neskončno prilagodljiv. Deležni boste ekskluzivnega povabila. V ljubezni bo vse odvisno od vas.

Vodnar

Pravilno boste povezali vse poslovne in finančne niti ter jim dali novo obliko in pomen. V neki družbi vas bodo pozitivno sprejeli. Sorodniki čakajo na vaš obisk. V ljubezni vas razmišljanje utruja, čas je za akcijo.

Ribi

Poslovno zmagoslavje boste slavili zadržano. Razblinil se bo vaš dvom glede novih načrtov in ciljev. Negotovost ni vaša lastnost, zato se iztrgajte okvirjev razuma in si v ljubezni privoščite tisto, kar vas že dlje časa mika.