Osmo ne pozna treme

Imate odličen telefon, pa niste najbolj zadovoljni z vašimi video posnetki? Potem je to priložnost, da si omislite Osmo mobile. Lahko jo imenujemo igrača za odrasle, ki pa to seveda ni.

Osmo mobile, eden najbolj uporabnih dodatkov  za tiste, ki 
želijo popolnoma izkoristi snemalne možnosti telefona.
Osmo mobile, eden najbolj uporabnih dodatkov za tiste, ki želijo popolnoma izkoristi snemalne možnosti telefona. 

Podjetje DJI je širši javnosti bolj znano po svojih belih dronih, ki so zdaj v slovenskem zračnem prostoru birokratsko nesmiselno prizemljeni, med svojimi domiselnimi izdelki pa ponuja široko paleto naprav za stabiliziranje posnetkov. Ena od takih je linija izdelkov Osmo, ki vključuje štiri izvedbe stabilizatorjev.

Vse se je začelo, ko so se odločili, da uspešne umirjevalce slike iz dronov prenesejo v roke na trdna tla, tako je nastala linija Osmo. Osnovni model vključuje stablizator s kamero, Osmo + je nadgradnja osnovnega z izboljšavami in minimalnim, a zelo uporabnim zum objektivom. Model RAW pa ponuja nadgradnjo s profesionalno kamero. Vsi trije se seveda ponašajo z enako izjemno stabilizacijo tresljajev gibanja.

Neizbežno, a kot zadnji so na vrsto prišli tudi pametni telefoni, saj marsikateri telefon premore izjemno kamero, ki omogoča snemanje v polni ločljivosti ali celo v ultra visoki ločljivosti 4K. Tako je nastal Osmo mobile, eden najbolj uporabnih dodatkov pametnega telefona za tiste, ki želijo popolnoma izkoristi snemalne možnosti telefona. Osmo mobile je več kot samo umirjevalnik video snemanja, saj skupaj z aplikacijo DJI GO ponuja kar nekaj uporabnih nastavitev, kot so profesionalna panoramska fotografija, časovni filmi (timelapse) ali fotografiranje z dolgim časom osvetlitve ter neprekinjeno sledenje prednastavljenega objekta, enostavno urejanje videa ter sprotno deljenje na splet. Cena za takšno umirjeno ustvarjanje je 325 evrov pri slovenskih spletnih prodajalcih. LEO CAHARIJA


Najbolj brano