Oven

Izogibajte se svojih slabosti in bodite samozavestni, pa boste pritegnili same pozitivne ljudi. V denarnih zadevah bodite skromni pri izdatkih. Glede nekega poslovnega vprašanja se vam bodo odprle nove možnosti in priložnosti.

Bik

Na osebnem področju se boste bolje razumeli s starejšimi osebami, z njihovo pomočjo boste lahko dosegli marsikaj. Na finančnem področju bodite še nekaj časa previdni z naložbami. V ljubezni vas čaka presenečenje.

Dvojčka

Pred vami je pozitiven dan, ki ga preživite na izletu v naravi z vašo najljubšo družbo. V službi si boste pridobili boste nek naziv ali novo odgovornost, ki vam bo tudi na finančnem področju koristila. Oddahnite si.

Rak

Soočili se boste z nekaterimi težavami na poslovnem področju, vendar boste z malo logike, diplomacije in finančnih znanj zadeve uspešno rešili. S sorodniki se boste dobro razumeli, kar pa še ne pomeni, da jim lahko posodite denar.

Lev

Soočili se boste z razočaranji v poslovnih zadevah, ki bodo na določen način onemogočala tudi vaš osebni razvoj. Planeti vam bodo nudili močno podporo, od vas pa je odvisno, kako boste to izkoristili. Ne pozabite na gibanje.

Devica

Sklepali boste nova znanstva in prijateljstva z ljudmi različnih generacij. Trdno se držite svoje začrtane življenjske smeri in se izogibajte nepotrebnim konfliktom. Ne verjemite slepo drugim in ne bodite naivni.

Tehtnica

V odnosih morate biti zelo previdni, kajti ne glede na to, koliko se boste trudili, vas bodo drugi vedno napačno razumeli. Morda boste omejili nekatera prijateljstva ali prekinili neko zvezo. V denarnih zadevah ni čas za zapravljanje.

Škorpijon

Dan je primeren za nove odločitve in spremembe v razmišljanju. Razširili boste krog svojega delovanja in na vseh življenjskih področjih dosegali lepe uspehe. Odpravili se boste na pot, ki se bo izkazala za uspešno.

Strelec

Zaradi občutljivosti svojega organizma se ne izpostavljajte mrazu in vlagi. Znebite se svoje občasne sebičnosti in razmislite o občutku za pravičnost in poštenost. Za vse, kar se vam v življenju dogaja, ste po večini odgovorni sami.

Kozorog

Pojavile se bodo nove priložnosti za napredovanje, od vas pa je odvisno, kako jih boste izkoristili. S pomočjo svojih vrlin se boste ubranili nasprotnikov, vaši posli bodo dobro tekli. Poskrbite za dovolj gibanja.

Vodnar

Potrudite se in se posvetite svojim poslom, kasneje se vam bo to bogato obrestovalo. Dan je blagodejen za vaše finančno področje in za doseganje napredka na vseh področjih življenja. Bodite pošteni do sebe in do drugih.

Ribi

Pazite, da si ne bi zaradi svojega ostrega jezika nakopali novih sovražnikov. V odnosih ste bili zadnje čase zelo kritični. Vaše ambicije so včasih prevelike, zato jih raje prilagodite svojim sposobnostim. Sprostite se.