Oven

Nadrejeni se bodo zavedali, da ste njihova desna roka in da so brez vas čisto izgubljeni. Za samske ovne bo najbolje, da se v ključnih trenutkih zanesejo le nase. Nagibali se boste k hitri, nezdravi prehrani.

Bik

Poslušajte svojo intuicijo, preobremenjena zavest vam tokrat ne bo v veliko pomoč. Vzrok vaših občasnih glavobolov je v napetosti vratnih mišic, zato potrebujete sprostitev in razgibavanje. Danes bodo vaša čustva prevladovala.

Dvojčka

Izredno motivirani in pripravljeni na spremembe boste v službi najboljši. Zvezde bodo poskrbele za prijeten in uspešen dan. V partnerskem odnosu se izogibajte preveliki ljubosumnosti. Prosti čas izkoristite v naravi.

Rak

Ne bodite negotovi na poslovnem in finančnem področju, saj je sreča na vaši strani. Vzemita s partnerjem pot pod noge in odkrivajta bogastvo in lepoto naše dežele. Uspešno se boste soočili z neizogibnim in pometli s strahovi iz preteklosti.

Lev

Ko boste storili nekaj dokončnega in odločnega, se bodo zadeve na poslovnem področju uredile. Drugi se bodo v vaši družbi dobro počutili, saj jim boste vlivali pogum in optimizem. Pazite na zdravo prehrano.

Devica

Dejstva bodo na poslovnem področju govorila sama zase in bodo dovolj prepričljiva, da si boste lahko oddahnili. V odnosih ne pozabite, da ni vse zlato, kar se sveti. Nenaden preblisk vam bo razjasnil trenutni položaj.

Tehtnica

Dobro boste vedeli, kaj vam je na poslovnem področju dovoljeno, zato izkoristite vse možnosti. Praznovanje v družinskem krogu vam bo polepšalo prve pomladne dneve. V partnerskem odnosu bo nekaj trenj, ki pa jih boste obvladali.

Škorpijon

Ni igre brez tveganja. Tudi na tak način si lahko zagotovite finančno varnost. Nekdo bo potreboval vaše zavezništvo in od vas pričakuje ugoden odziv. Nesporazumi so sestavni del ljubezni, zato se nikar se obremenjujte.

Strelec

Na poslovnem področju boste uspešno izbrali pravo bližnjico in s tem pridobili čas. Odprite svoje srce in čustva nečemu novemu, prihajajočemu. Spremljalo vas bo dobro finančno stanje - če le ne boste preveč zapravljivi.

Kozorog

Diplomacija bo na poslovnem področju vaše najmočnejše orožje. Odlično se boste izkazali v vlogi posrednika. Obvezno si privoščite počitek, saj ga vaše telo potrebuje. Nekdo nestrpno pričakuje vaš odgovor.

Vodnar

Prevzeli ste pobudo na vseh področjih življenja in si s tem začrtali jasno in uspešno pot. V sanjah boste dobili odgovor na pomembno vprašanje. Poskrbite za svojo prebavo. Prijetno vas bodo presenetile uradne novice.

Ribi

Napočil je čas, da partnerju razložite svoje ideje, finančno stanje vam bo ob tem v oporo. Privoščite si dovolj spanca, da ne pregorite. Vaši načrti v zvezi z ljubeznijo se bodo kmalu uresničili. Več se gibajte v naravi.