Jutri bo zapihala burja

Današnji sončen dan je na obalno cesto med Koprom in Izolo, ki je od ponedeljka zaprta za promet, privabil številne sprehajalce in rekreativne športnike. Za jutri je sicer napovedana ohladitev, a bo verjetno marsikdo kljub temu želel preveriti, kakšna je obalna cesta brez hrupa avtomobilov.

  Današnji sončen  dan je na obalno cesto med Koprom in Izolo, 
ki je od ponedeljka zaprta za promet, privabil  številne 
sprehajalce in rekreativne športnike. Foto: Reka Šav
Današnji sončen dan je na obalno cesto med Koprom in Izolo, ki je od ponedeljka zaprta za promet, privabil številne sprehajalce in rekreativne športnike. Foto: Reka Šav

LJUBLJANA > Ponoči bo sicer še pretežno jasno, proti jutru pa se bo oblačnost povečala, piše na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Jutri bo pretežno oblačno, v severovzhodni Sloveniji bo povečini suho, drugod bodo dopoldne in sredi dneva krajevne padavine, deloma plohe. Popoldne se bo jasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem bo popoldne zapihala šibka do zmerna burja.Hladneje bo. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 6, ob morju 9, najvišje dnevne od 8 do 12, na Primorskem do 16 stopinj Celzija.

V ponedeljek, torek in sredo bo pretežno jasno, na Primorskem bo pihala šibka burja.

Vremenska slika: Nad severozahodno in srednjo Evropo ter Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. Od vzhoda doteka k nam nekoliko hladnejši in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo v večini sosednjih pokrajin prevladovalo jasno vreme.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. V krajih zahodno in severno od nas bodo popoldne krajevne plohe.

Spletno uredništvo, STA


Najbolj brano