Nova Hitova uprava je začela z delom

Včeraj je s petletnim mandatom začela nova uprava družbe Hit pod vodstvom predsednika Janeza Mlakarja. Kot člani uprave so v njej še Zvonko Šuler, Marjan Zahar, ki jima ta vloga ni nova, in novinec Tevž Korent.

Novo štiričlansko Hitovo upravo predstavljajo (z leve): Tevž Korent, Janez Mlakar, Zvonko 
Šuler in Marjan Zahar. Foto: Hit
Novo štiričlansko Hitovo upravo predstavljajo (z leve): Tevž Korent, Janez Mlakar, Zvonko Šuler in Marjan Zahar. Foto: Hit

NOVA GORICA > “Glavni izziv uprave predstavlja trajnostno delovanje skupine Hit kot generatorja razvoja slovenskega igralništva, turizma in zabave,” so sporočili iz družbe Hit. Pojasnili so tudi, da začenja nova uprava z delom v polni sestavi, kar predstavlja prvi korak k učinkovitemu in celovitemu vodenju družbe.

V minulih tednih so člani uprave že opravili prve neformalne pogovore o delitvi področja delovanja, podrobneje pa jih bodo opredelili v prihodnjih dneh. Novi predsednik uprave se bo v sodelovanju s preostalimi člani uprave posvetil analizi stanja in pripravi programa dela, pri tem pa temeljito preučil ustroj družbe, pogoje in način dela ter se hkrati predstavil zaposlenim.

“Uprava družbe bo v nadaljevanju pristopila k pripravi strateškega načrta za daljše razvojno obdobje družbe in skupine Hit,” so še sporočili iz družbe in dodali, da vodstvo družbe deli skupno prepričanje, da ima družba Hit pomemben potencial in priložnost, da izkoristi preplet igralništva s hotelirstvom in turizmom.

Posebno pozornost bodo v družbi v prihodnje namenili iskanju sinergij z lokalnimi zgodbami in novimi tehnologijami. Ta povezava naj bi po viziji uprave poleg zavzetosti zaposlenih tvorila pomemben vidik konkurenčnosti Hitove ponudbe in družbi omogočala, da na tržišču nastopi še močneje.

Po besedah Janeza Mlakarja, novega predsednika uprave, bo tako odgovornost za napredek in razvoj družbe bolj kot kadarkoli v domeni vseh zaposlenih, v ospredje pa se postavlja izboljšanje doživetja gostov, so še sporočili iz Hita.

NACE NOVAK


Najbolj brano