Napadalca so priprli

Najmanj mesec dni bo 26-letni Izolan v zaporu v Kopru lahko razmišljal o dejanju, ki ga je spravilo za rešetke. Potem ko je v četrtek zgodaj zjutraj v Izoli po prepiru z nožem zabodel 29-letnika iz Pobegov, so ga policisti še isto jutro aretirali in pridržali, včeraj pa pripeljali na zaslišanje k preiskovalni sodnici.

Napad se je zgodil v četrtek zjutraj, potem ko sta se 29-letnik 
iz Pobegov in 26-letnik iz Izole na obrežju, tik ob morju pred 
lokalom Bariera v Izoli, sprla in stepla.
Napad se je zgodil v četrtek zjutraj, potem ko sta se 29-letnik iz Pobegov in 26-letnik iz Izole na obrežju, tik ob morju pred lokalom Bariera v Izoli, sprla in stepla.  

KOPER > Včerajšnje zaslišanje pri preiskovalni sodnici je bilo razmeroma kratko. Po njem je dežurna državna tožilka zaradi ponovitvene nevarnosti za 26-letnega Izolana predlagala pripor, preiskovalna sodnica se je z njo strinjala, tako da so ga policisti po zaslišanju odpeljali v zapor in ga predali paznikom. Izolana so koprski kriminalisti ovadili zaradi poskusa uboja, za kar mu grozi nekajletna zaporna kazen.

Napad se je zgodil v četrtek zjutraj, potem ko sta se 29-letnik iz Pobegov in 26-letnik iz Izole na obrežju, tik ob morju pred lokalom Bariera v Izoli, sprla in stepla.

Izolan je stekel domov po nož, se z njim vrnil in Pobežana trikrat zabodel. Dvakrat ga je zadel v stegno, enkrat pa v ledveni del hrbta. S prizorišča krvavega obračuna ni nihče poklical policije ali reševalcev, policiste so poklicali šele z urgence izolske bolnišnice. Pobežan je ob pol dveh zjutraj prišel k njim po pomoč. Policistom je povedal, kdo ga je zabodel, zato so ti nekaj ur kasneje prijeli Izolana in ga pridržali.

Na naše pisanje o neljubem dogodku v Izoli se je odzval tudi najemnik bara Bariera in poudaril, da je bil lokal med nočnim dogajanjem zaprt. Med tednom ga zapirajo ob enajstih zvečer, dogodek pa se je zgodil dve uri in pol po zaprtju. Prav tako pravi, da se v noči na četrtek v baru ni dogajalo nič nenavadnega in da se je napad povsem po naključju zgodil prav na tistem kraju. DC


Najbolj brano