Voznik audija je pobegnil

Včeraj ob 12.57 je bila policija obveščena, da je moškega v izolskem krožišču zbil voznik avtomobila, ki je pobegnil. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 16-letnik z Lucije vozil skuter po Prešernovi cesti proti Belvederju.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Na krožnem križišču se je vključil v krožni promet, ko je iz smeri San Simona pripeljal v krožišče voznik avtomboila audi A4 in trčil v bok skuterja. Voznik avta je ustavil in izstopil iz vozila ter vozniku skuterja prigovarjal, naj ne kliče policije, zatem pa odpeljal. 16-letnik se je v trčenju laže poškodoval (utrpel je udarnine in odrgnine), odeljali so ga izolsko bolnišnico na pregled. Pobeglemu vozniku sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje in zapustitev poškodovanega na kraju prometne nesreče.

Kradli denarnice

V Kopru je nekdo včeraj popoldne v eni od pisarn izkoristil nepazljivost zaposlenih in ukradel dve denarnici z dokumenti in nekaj gotovine, in sicer ženski iz okolice Kopra in državljanu Italije.

Zvečer pa je nekdo v koprskem trgovskem centru ukradel nahrbtnik z denarnico in drugimi predmeti. Lastnica je oškodovana za 200 evrov.

Žalil in grozil

Včeraj ob 20.45 sta imela policista na Šmarski cesti v Kopru v postopku 29-letnika z okolice Kopra, ki je vozil neregistriran avto brez nameščenih registrskih tablic. V postopku je zaradi izvedenih ukrepov najprej pričel policista žaliti, nato pa jima je pričel še groziti. Odredili so mu pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog in kazenska ovadba za kaznivo dejanje preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi.

Voznik pod vplivom ecstasyja

Policisti so v zgodnjih nedeljskih urah na počivališču Ravne na Kozini ustavili voznika avtomobila, 32-letnika iz Kranja. V postopku je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokasplzal 0,00 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, vendar je policist opravil še hitri test za prepoznavo simptomov, ki so posledica prepovedanih drog. Rezultat je bil pozitiven na prepovedano drogo “ecstasy”, zato je policist vozniku v nadaljevanju odredil še strokovni pregled, ki ga je voznik odklonil. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zasegli so mu vozniško dovoljenje in podali obdolžilni predlog, sodišče pa mu bo izreklo ustrezen ukrep.

Spletno uredništvo


Najbolj brano