Veterani so končali sezono

Dvoranska nižjeligaška sezona se je nazadnje končala na Škofijah, kjer je prvak postal Black&White.

V Žagi so zmagali Odpisani. Foto: Žarko Berginc
V Žagi so zmagali Odpisani. Foto: Žarko Berginc

PRIMORSKA > V ligi obalnih veteranov so namreč odigrali zadnji, 22. krog. Prvak je postalo moštvo Black&White. Zadnji rezultati - Santa Lucija : Pub 33 10:1, ŠD Luka : Izolani 7:1, Primorci : Šmarje 1:1, Bronx : Black&White 1:6, Olmo : Bruhoti 0:2. Končni vrstni red - Black&White 52, Circolo 48, Bruhoti 35, ŠD Luka 34, Santa Lucija 33, Bronx 30, Pub 33 22, Izolani 18, Olmo 17, Šmarje 14, Primorci 12.

V Podnanosu so prvi letos v Vipavski dolini odigrali turnir na prostem. Ob 20-letnici domačega KMN Kamele se je zbralo 12 petčlanskih moštev. Zmagala je domača zasedba Camel, ki je bila v finalu po streljanju šestmetrovk boljša od ekipe iz bližnjega Vrhpolja, kjer bodo v petek in soboto gostili turnir trojk (informacije: tel. 040/71-30-06). Tretje mesto je zasedel Socceros, ki je bil po kazenskih strelih boljši od Sonček bara.

V vedno malonogometno živahnem Posočju so odigrali prvomajski turnir v Žagi, kamor je domači nogometni klub privabil 12 ekip. Zmagalo je bovško moštvo Odpisani, ki je v finalu z 2:1 premagalo kobariško Alitro. V malem finalu so si tretje mesto po kazenskih strelih priborili domačini, ki so bili s 5:3 učinkovitejši od Mlekarnce iz Potokov.

Za žogo so se podili tudi v Doleh na Idrijskem, kjer je ŠD Aktiv na prenovljenem igrišču v športnem parku Stari Zewnk pripravilo 17. prvomajski turnir trojk, na katerem se je pomerilo 12 ekip. Z uvrstitvijo v polfinale so gostitelje razveselili tudi domačini iz Sosed teama, ki so v boju za bron morali priznati premoč nekoliko oddaljenejšim sosedom z Gorenjske (ŠD Sovodenj). Prvo mesto so osvojili Fantički iz Podbrda, za katere je igral izvrstni aktivni dvoranski nogometaš s kariero v tujini (Portugalska, Italija) Gaj Rosič, sicer proglašen za najboljšega na turnirju. Fantički so so v finalu premagali Športni utrinek iz Rovt.

V soboto bo živahno tudi na Cerkljanskem. V Gorenjih Jaznah bodo namreč priredili turnir trojk. Informacije: tel. 041/48-72-15. IM


Najbolj brano