Spravil se je nad ratrak

Včeraj popoldne so policisti obravnavali vlom v kabino starejšega ratraka na smučišču na Lokvah. Neznanec je vstopil v omenjeno kabino in poškodoval stopalko za plin. Nepridiprav je nato v prostoru pri pogonskem motorju najprej prerezal dva električna vodnika in nato odvzel dva akumulatorja. Po dejanju je neznanec kraj zapustil. Povzročil je za približno 500 evrov materialne škode.

Fotografija je simbolična. Foto: Neva Blazetič
Fotografija je simbolična. Foto: Neva Blazetič

PRIMORSKA > Včeraj so policisti obravnavali sum goljufije v trafiki v Šempetru pri Gorici. Po sedaj zbranih podatkih je neznanka včeraj pri nakupu cigaret spravila prodajalko v zmoto in s tem gospodarsko družbo oškodovala za 50 evrov. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

Voznik je bil pijan

Včeraj ob 18.47 so policiste obvestili o prometni nesreči na parkirnem prostoru ene od trgovin v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je prometno nesrečo povzročil 35-letni voznik avtomobila, ki se ni poškodoval. Policisti so mu v nadaljevanju postopka odredili preizkus alkoholiziranosti in rezultat je pokazal, da je omenjeni voznik imel v organizmu 1,17 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Prav tako so policisti ugotovili, da omenjeni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, osebnemu vozilu pa je potekla veljavnost registracije. Zoper hujšega kršitelja cestnoprometnih predpisov bodo policisti spisali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Prometna nesreča s pobegom

Včeraj zjutraj so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom pred enim od stanovanjskih blokov v Idriji. Po sedanjih ugotovitvah je voznik pri premiku z vozilom zadel drugo parkirano vozilo in nato odpeljal dalje, ne da bi oškodovancu nudil ustrezne podatke. Pri tem je na parkiranem vozilu nastala škoda. Policisti so 64-letnega povzročitelja prometne nesreče izsledili na območju Idrije in v postopku ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Idrijski policisti so mu zaradi kršitev prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano