Oven

Vzemite si več časa zase, da ujamete lastno ravnotežje, saj boste le tako lahko okoli sebe širili pozitivno energijo. Dobro finančno stanje bo sad vašega preteklega dela in truda. Na čustvenem področju se bliža konec zatišja.

Bik

Imate pravico, možnost in znanje, da si tako v poslovnem kot v zasebnem življenju izborite nekaj trenutkov zase. K odnosu z bližnjimi boste veliko prispevali v duhovnem smislu. Zanesite se na pomoč prijatelja.

Dvojčka

S svojo energijo in delovnim poletom boste spodbujali vse okoli sebe. Manjši zaplet na poslovnem področju vam bo koristil. Srečo imate, da lahko drugim odkrito pogledate v oči. Od vas je odvisno, kako se bodo stvari zasukale.

Rak

Vse bolj se boste zavedali, da so spremembe v vašem poklicnem življenju res potrebne, saj imate veliko neizkoriščenih potencialov. Za uspeh v denarnih zadevah se boste morali potruditi. Premislite, preden se spustite v zvezo.

Lev

K sodelovanju vam bo uspelo pritegniti pomembne ljudi, s skupnimi močmi pa boste začeli uresničevati svoje poslovne cilje in načrte. Prijatelji bodo navdušeni nad vašo zagnanostjo. Čakajo vas pozitivne novice s strani nadrejenih.

Devica

V službi se boste osredotočili na najpomembnejše stvari, in jih - v veselje nadrejenih - hitro in učinkovito rešili. Uspešnost pri delu in v vseh poslovnih zadevah bo napolnila vašo blagajno. Ne bojte se in storite prvi korak.

Tehtnica

Z velikim veseljem se boste zatopili v delo in se obenem navdušili nad dolgoročnimi načrti, ki bodo vključevali vso družino. Prepoznali bodo vašo nesebičnost in požrtvovalnost. V ljubezni bo priložnost sama potrkala na vaša vrata.

Škorpijon

Imate številne poslovne izkušnje, dobre zveze in izredne poslovne sposobnosti za stike z javnostjo, izkoristite jih v največji meri. Spoznali boste, kdo je v resnici vaš zaveznik. V domačem krogu se boste odlično razumeli.

Strelec

Na poslovnem področju se vam bo vztrajno čakanje obrestovalo. Naleteli boste na ponudbo, ki bo vašo prihodnost obrnila na bolje. Svoje finančne želje boste lahko uresničili na več načinov. Vztrajajte do konca, uspelo vam bo.

Kozorog

Če dobite zanimivejšo poslovno ponudbo, ne samo v finančnem, ampak tudi v vsebinskem smislu, jo sprejmite. Novica osebnega značaja vas bo razveselila, zadovoljni boste in presenečeni. Na obzorju so nove priložnosti.

Vodnar

Na poslovnem področju bo vaš načrt prava osvežitev v ozračju trenutnega dogajanja. Dobra poslovna novica vam bo vlila dodatno energijo, še bolj pa spoznanje, da so najzahtevnejše stvari za vami. V ljubezni ne obupajte sredi poti.

Ribi

Na poslovnem področju se vam bo ponudila priložnost, da znanje, ki ste ga nabirali toliko časa, uporabite še kje drugje. Vaša prijaznost in sočutje do ljudi se bosta kazali na več načinov. V ljubezni bodite nekoliko bolj igrivi.