S steklenico po glavi

Danes ob 13.37 je bila policija obveščena o povzročitvi lahke telesne poškodbe pred enim od lokalov v Novi Gorici. Po prvih podatkih je zaenkrat še neznani mlajši moški s steklenico udaril po glavi 47-letnega moškega in ga poškodoval. Po storitvi navedenega dejanja se je mlajši moški s kolesom odpeljal neznano kam. Zaradi poškodbe je oškodovanec kasneje poiskal ustrezno zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici. Policisti primer preiskujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja lahka telesna poškodba.

Fotografija je simbolična. Foto: Bogdan Macarol
Fotografija je simbolična. Foto: Bogdan Macarol

PRIMORSKA > Včeraj, nekaj po 17. uri, so policisti na Tolminskem obravnavali vlom v vozilo BMW nemških registrskih številk, ki je bilo parkirano na makadamskem parkirišču v bližini vasi Volarje. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec razbil steklo na voznikovih vratih vozila in iz notranjosti vozila ukradel denarnico, v kateri je imel oškodovanec poleg gotovine tudi druge osebne dokumente. Prav tako si je neznanec protipravno prilastil mobilni telefon znamke iPhone 6. V vozilu se je sprožila alarmna naprava. Policisti so glede obravnavanega primera obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev obravnavanega primera podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Pijani vozniki

Včeraj pozno zvečer so policisti izven naselja Vrtojba imeli v postopku 37-letnega kolesarja. Slednjemu so prometni policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, rezultat je pokazal 0,82 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Danes ob 14.21 so policisti na območju Idrije ustavili 52-letnega voznika avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 1,16 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper kršitelja prometne zakonodaje bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano