Z vratu ji je ukradel zlati verižici z obeski

Danes dopoldne je na parkirišču na Delpinovi ulici v središču Nove Gorice mlajši moški stopil do starejše ženske in ji z vratu ukradel zlati verižici z obeski. Takoj zatem se je usedel v osebni avtomobil ljubljanskih registrskih številk, v katerem ga je že čakal voznik. Odpeljala sta s parkirišča in za njima se je izgubila vsakršna sled.

 Foto: STA
Foto: STA

NOVA GORICA > Policiste so o drzni tatvini v središču Nove Gorice obvestili malo pred 11. uro. Občanka pri tem ni bila poškodovana. Policisti in kriminalisti so po prijavi drzne tatvine nemudoma pričeli z aktivnostmi za izsleditev neznanih storilcev, vendar ju za zdaj še niso izsledili.

O kaznivem dejanju so policisti obvestili preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so sporočili iz novogoriške policijske uprave.

Policisti prosijo morebitne očividce oziroma vse, ki bi o drzni tatvini v središču Nove Gorice imeli kakršne koli koristne informacije, da pokličejo na Policijsko postajo Nova Gorica na telefon 05/303-44-00, pišejo na elektronsko pošto pp_nova_gorica.pung@policija.si oziroma pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080.

Spletno uredništvo


Najbolj brano