Oven

Številne dobro izpeljane poslovne poteze vam bodo omogočile, da se boste lahko realizirali na osebnem in denarnem področju. Razmišljanje o duhovnosti bo na vas vplivalo blagodejno, strpnejši in prijaznejši boste.

Bik

Z novimi začetki se vam bodo ponudile tudi priložnosti, ki jih boste izkoristili. Preden se pogovorite s prijateljem, razmislite o morebitnih razlogih za njegovo nenavadno vedenje. Čas je, da začnete uresničevati svoje želje.

Dvojčka

Na poslovnem področju prihaja vaš čas, godila vam bo pozornost nadrejenih, ki se bodo lahko zanesli na vas. Poglobili boste stike s tistimi ljudmi, ki so vam najbolj pri srcu. Vaša ustvarjalnost bo navdihnila tudi ljudi v vaši bližini.

Rak

V nasprotju s pričakovanji se vam bo ponudilo delo, ki vam bo res všeč in v katerem boste našli tudi osebno zadovoljstvo. V finančnih zadevah si lahko oddahnete, izdatkov v prihodnosti ne bo. Nekdo vam bo ponujal pomoč.

Lev

Vaši poslovni odnosi bodo zacveteli, še posebej dobro se boste razumeli s sodelavci nasprotnega spola. Ker ste družabni in odprti, se boste tudi v prostem času gibali tam, kjer se nenehno kaj dogaja. Več se gibajte v naravi.

Devica

Zastavljene cilje na poslovnem področju lahko dosežete tudi drugače. Izkoristite naklonjenost osebe, ki vam je pripravljena pomagati. V finančnih zadevah se odločajte premišljeno. Razbremenite se tistih vezi, ki vas utesnjujejo.

Tehtnica

Če boste na poslovnem področju še tako prizadevni in vztrajni, bodo dogodki potekali po vaših načrtih in željah. Sprememba v odnosu z drugimi vam bo ustrezala. Povejte, kaj vam leži na duši.

Škorpijon

Za pozitivne dogodke v službi imate številne zasluge. Nič ne bo narobe, če sami sebe postavite nekoliko bolj v ospredje. Sprejmite sebe takšne, kot ste, in poskusite iz sebe izvleči najboljše. Sami sebi ste lahko najboljši kritik.

Strelec

Na nove dogodke v službi se boste odzvali premišljeno in umirjeno, vendar boste vaši domišljiji vseeno dali proste roke. Pravi čas blaginje za vas šele prihaja. Telefonski klic bo potrdil vaše domneve. Držite se predpisov pri vožnji.

Kozorog

Nova poslovna priložnost vam bo pomenila privlačen izziv, vaši prvi delovni rezultati bodo nad pričakovanji. Ker boste prijazni in polni življenjske energije, boste v okolici zelo priljubljeni. V vas bo ponovno zagorel ogenj ljubezni.

Vodnar

S spretnim krmarjenjem vam bo na poslovnem področju uspelo marsikaj narediti. Razmislite o nekoliko bolj ambicioznih načrtih. V domačem krogu boste obujali prijetne spomine. Prisluhnite prijatelju, potrebuje moder nasvet.

Ribi

Na poslovnem področju vam ni treba početi tistega, kar vas ne zanima, saj ste na svojem področju dobro podkovani. Zaradi delovnih uspehov se bo izboljšalo vaše finančno stanje. Izpolnite obljubo, ki ste jo dali partnerju.