Najbolj brano minuli teden: zaslužki posrednikov

Minuli teden ste najbolj brali članek o zaslužkih posrednikov pri poslih s slovenskimi nogometnimi klubi.

Med 29 agenti oziroma agencijami, ki so registrirani za 
delovanje v Sloveniji, je v zadnjih treh letih najdonosnejši 
posel uspel Amirju Ružniću. Foto: Arhiv Pn
Med 29 agenti oziroma agencijami, ki so registrirani za delovanje v Sloveniji, je v zadnjih treh letih najdonosnejši posel uspel Amirju Ružniću. Foto: Arhiv Pn

Izolan najuspešnejši slovenski agent v letu 2016

Nogometna zveza Slovenije je objavila poročilo o delovanju posrednikov pri poslih s slovenskimi klubi. Med 29 agenti oziroma agencijami, ki so registrirani za delovanje v Sloveniji, je v zadnjih treh letih najdonosnejši posel uspel Izolanu Amirju Ružniću.

Kriminalisti na koprski občini, zdravnik Šime Kopilović na policiji

Kriminalisti so v sredo na občini preverjali zdravniška opravičila, s katerimi se Boris Popovič in Sabina Mozetič opravičujeta na sodišču.

Mati osumljena umora triletnega sina Denisa

Tragični dogodek, ki močno odmeva tako v Pulju kot širši okolici, je v sredo dobil prvi epilog. 32-letna Chiara R., mati triletnega Denisa, in mladoletnica naj bi se po ugotovitvah policije dogovorili, kako bosta usmrtili otroka.

Notarki grozi skoraj pet let zapora

V zaključnih besedah na sojenju v zadevi Vasić je tožilstvo za kar sedem od dvanajstih obtoženih predlagalo zaporne kazni.

Javno pismo delavcev Luke Koper Borisu Popoviču

Svet delavcev Luke Koper je napisal javno pismo Borisu Popoviču. Nanj so se obrnili predvsem zaradi podaljšanja prvega pomola.


Najbolj brano