Oven

Vedno urejeni, točni kot ura in marljivi boste v službi prava paša za oči. Sorodnike lahko prijetno presenetite z družinskim piknikom že na začetku tedna. V ljubezni upoštevajte klasično eleganco osvajanja, ne bodite pregrobi.

Bik

Vaše poslovno in finančno življenje bo potekalo natančno po vaših načrtih in predvidevanjih. Za dan ali dva se izognite slabim razvadam, počutili se boste veliko bolje. Zaupajte partnerju, kar vam leži na srcu.

Dvojčka

Dan je primeren za urejanje poslovnih, uradnih ali davčnih zadev, zato kar pogumno stopite v akcijo. Za boljše počutje se izogibajte nezdravi hrani. Nekoga boste modro ujeli v svojo mrežo. Zanimive novice prihajajo iz tujine.

Rak

Dovolj dolgo ste na svetu, da ste spoznali, kakšno je življenje v resnici in všeč vam bo to, kar vam ta dan prinaša. Stabilnost čustvenega področja vam bo nudila veliko osebnega zadovoljstva. Nihali boste med prijateljstvom in ljubeznijo.

Lev

Iz majhnega boste na poslovnem področju dosegli veliko in si pridobili občudovanje drugih. Ne zatiskajte si oči pred resnico, sami sebi ne morete več lagati. Na finančnem področju boste za korak bliže cilju. Prosti čas namenite gibanju v naravi.

Devica

Nihče ni iz jekla, tudi vi ne, zato si vzemite nekaj časa za počitek. Običajno vi razvajate druge, sedaj bodo drugi razvajali vas. Previdno boste tipali za novimi življenjskimi izkušnjami. Presenečenje prihaja po pošti.

Tehtnica

Ne ostanite samo pri razmišljanju o tem, kaj vse je potrebno obnoviti in spremeniti v vašem življenju. V zvezi z neko zadevo boste začutili veliko olajšanje. Posvetite nekaj pozornosti tudi sebi in svojim željam.

Škorpijon

Nekoga boste v službi čisto zmedli s svojo inteligenco in diplomacijo, s tem pa tudi dosegli uspeh. Partner vas bo razvajal, pa tudi vi ne boste ostali križem rok. V zvezi z neko zadevo boste razmišljali o novem začetku.

Strelec

Nikar se ne bojte, da bi vas imeli za preveč radovedno osebo. Kar pogumno vprašajte, kar vas zanima, in izvedeli boste veliko novih, zanimivih stvari. Upoštevajte finančni nasvet prijatelja. Izkoristite ugodnosti, ki nam jih nudi narava.

Kozorog

Vaše načelo, da se je treba vedno ukvarjati samo z enim problemom hkrati, se bo ponovno potrdilo, dosegli pa boste to, kar ste si želeli. Privoščite si nekajdnevni oddih v naravi. Nekoga ste močno vznemirili.

Vodnar

V službi vas bo premagala radovednost, a še slutili ne boste, kakšne ugodne posledice vam to prinaša. Samski vodnarji ne bodo imeli časa za osamljenost, vezani pa bodo ponovno našli svojo dostojanstvo.

Ribi

Vedeli boste, kaj ima vaš sodelavec v mislih in to izkoristili v dobro obeh. Lahko bi nekoliko spremenili svoj življenjski slog, saj drugačno ni napačno. V partnerskem odnosu lahko veliko dosežete z iskrenostjo.