Isaac Palma: “Res je, sanje se uresničujejo” (foto)

“Ne morem verjeti, da sem zmagal, nimam besed,” je po razglasitvi zmagovalne in nagrajenih skladb letošnjega Festivala melodij morja in sonca dejal Isaac Palma, ki je navdušil s pesmijo Če te kdaj spustim iz rok.

 Isaac Palma je zmagovalec letošnjega Festivala melodij 
morja in sonca  s pesmijo Če te kdaj spustim iz rok. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Isaac Palma je zmagovalec letošnjega Festivala melodij morja in sonca s pesmijo Če te kdaj spustim iz rok. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

PORTOROŽ > “Za vedno bom ta večer nosil v sebi. To je dan, ki ga ne bom pozabil, in res je, sanje se uresničujejo. Hvaležen sem avtorjem skladbe, vsem, ki so glasovali zame, in komaj čakam, da bom zmago proslavil s svojo družino,” je sinoči takoj po razglasitvi dejal Isaac Palma.

V Argentini rojenega pevca je slovensko občinstvo spoznalo kot udeleženca šeste sezone televizijskega šova Slovenija ima talent, v katerem se je prebil do finala in osvojil drugo mesto.

Glasovi občinstva v portoroškem Avditoriju, glasovi po telefonu, glasovi radijskih postaj in glasovi strokovne žirije so sicer dali enak seštevek, 34 točk, Palmi in Aniki Horvat, ki se je predstavila s pesmijo Ruleta, vendar so pretehtale točke, ki jih je Isaacu Palmi namenila strokovna žirija.

Ta je za najboljšo izvedbo nagradila Ankarančana Gregorja Ravnika s pesmijo Med nama, za najboljšo glasbo pa Tomaža Klepača, avtorja pesmi Moje oči, ki sta jo zapela z Iztokom Gustinčičem. Nagrado za najboljše besedilo je prejel Leon Oblak za skladbo Ruleta v izvedbi Anike Horvat. Nagrada Danila Kocjančiča za debitanta pa je šla Aleksandru Novaku, ki se je predstavil s pesmijo Mesto rož.

Spletno uredništvo


Najbolj brano