Oven

Sigurnost boste iskali skozi različne odnose z ljudmi in občutek, da vas drugi spoštujejo, vam bo danes veliko pomenil. Vodilni položaj na poslovnem področju vam bo v veselje, a težkih psihičnih bremen se še ne boste razbremenili.

Bik

Vaša filozofija bo praktična, vsakodnevna in vam bo omogočila prijetno življenje. V odnosu do partnerja boste težko pokazali svojo pravo naravo na intimnem področju. Razveselila vas bo sprava z mlajšo osebo v sorodstvu.

Dvojčka

Potrebe vašega ega bodo tesno povezane z vašim razumevanjem življenja. Vztrajali boste pri lastnih idejah in željah ter se izogibali kompromisom tako v odnosu do partnerja kot v odnosu do okolja. Vašo pozornost bo pritegnila mlajša oseba.

Rak

Na poslovnem področju bi potrebovali nov izziv, saj vam rutinsko delo ni preveč pri srcu. Notranje zadovoljstvo boste našli v osamljenosti in raziskovanju globljih življenjskih dejstev, ki so povezana z vašo preteklostjo.

Lev

Uporabili boste vse svoje instinktivne sposobnosti za ureditev nekega poslovnega ali finančnega vprašanja. Vaš individualizem ne bo ravno najboljši pri odnosu do partnerja. Poskušajte biti bolj realistični. Več se gibajte.

Devica

Realizacija vaših idealov, vezanih na družinsko življenje, vam bo omogočila, da boste lahko polno zaživeli. Vaš uspeh na poslovnem področju bo odvisen od preteklega vloženega dela. Do partnerja bodite bolj tolerantni.

Tehtnica

Čustveno področje bo tokrat za vas izvor številnih preizkušenj, samoobvladovanja in izredne komunikacije. Iskali boste nove spodbude, prejeli pa jo boste od osebe, ki vam je blizu. Obdarite vaše najbližje.

Škorpijon

Vaša motivacija bo temeljila na upanju po ambicijah v prihodnosti, kar bi vam lahko preprečilo uživanje v tem, kar delate. V odnosu do partnerja ne bodite preveč zahtevani. Ne pričakujte tistega, česar mu niti sami niste pripravljeni nuditi.

Strelec

Uspeh na poslovnem področju bo tokrat povezan z vašo ideologijo in intelektualno spretnostjo. Podpora vašega sodelavca bo na sestanku utrdila vaš položaj v službi. Nagibali se boste k družabnemu življenju.

Kozorog

Danes boste obdarjeni z veliko ustvarjalno močjo. Zlasti na poslovnem področju boste poskušali izraziti svojo individualnost. Finančno področje vam obljublja nekaj pozitivnih preobratov, ki bodo imeli vpliv tudi na vaše počutje.

Vodnar

Vaš dar za logiko in organizacijo bo postajal močnejši, a potrebujete nove izzive, da bi se lahko dokazali. Pomembno vlogo pri vašem poslovnem uspehu bo tokrat odigral nežnejši spol. V odnosu do partnerja bodite iskreni.

Ribi

Vaša izredna marljivost in stalna zavzetost je pogojena z vašim begom pred samim seboj in bi vam občasno lahko povzročala napetost. Čeprav boste neko poslovno zadevo skušali opraviti v tajnosti, vam bo to le težko uspelo.