Veliko prometa

Prestopni rok je prinesel več kadrovskih sprememb pri primorskih balinarskih superligaših, tako da bi se lahko v novi sezoni kakovostno razmerje med klubi močno premešati.

Matija Povh se (skupaj z bratom Gašperjem) seli iz kobjeglavskega Hrasta v novogoriški Agrochem.
Matija Povh se (skupaj z bratom Gašperjem) seli iz kobjeglavskega Hrasta v novogoriški Agrochem. 

NOVA GORICA > Prestopni rok je prinesel več kadrovskih sprememb pri primorskih balinarskih superligaših. Brata Matija in Gašper Povh se v novogoriški Agrochem selita iz kobjeglavskega Hrasta, ki ga je zapustil tudi Zoran Rednak. Dres Hrasta bo ponovno oblekel Branko Urdih. Sežanska Skala se je okrepila z izkušenimi balinarji Antonom Fabcem, Gregorjem Moličnikom in Davidom Frankom, iz Postojne se je v ljubljanski Krim preselil mladi reprezentant Erik Čeh, za klub iz mesta pod Sovičem pa bosta nastopala Hrvata Igor Linić ter Sandro Klić, ki je pred več kot desetletjem tresel mreže v dresu hrvaškega nogometnega prvoligaša Rijeke.

Vrste portoroške Antene je dopolnil bivši član Umaga Emanuel Šorgo, v novo superligaško sezono pa naj bi močno okrepljene vstopile tudi Zabiče, a prestopi bratov Igorja in Davida Širclja ter legendarnega Hrvata Dinka Beakovića še niso uradno potrjeni. Med prvoligaši se Vili Mizgur iz Orlek Oro Met Pivke seli v domačo Ilirsko Bistrico, medtem ko sta Senad Ramić in Alen Žikovič okrepila koprsko Marjetico. SM


Najbolj brano