Oven

Pozabili boste na vse stare zamere in oprostili vsem tistim, ki so vas hote ali nehote v preteklosti prizadeli. Na poslovnem področju boste pri delu nekoliko nepotrpežljivi, vendar dosledni in natančni.

Bik

Kar nekoliko neprijetno vam bo ob misli na vsa dela, ki vas čakajo, vendar boste zmogli vse postoriti. Pozitiven odnos do poslovnih odgovornosti vam bo v veliko pomoč pri ohranjanju vašega notranjega miru.

Dvojčka

Kjerkoli se boste pojavili, boste vir dobre volje in smeha. Nov posel bo vnesel kar nekaj pozitivnih sprememb na vaše poslovno področje. Zvišal se bo vaš družinski proračun, kar bo razveselilo oba s partnerjem.

Rak

Večja previdnost bo potrebna le na vašem poslovnem področju, in sicer pri komunikaciji. Bodite previdnejši, komu in kaj poveste, da ne bi povzročili neprijetne situacije. Kreativnost boste združili z ustvarjalnim izražanjem.

Lev

Težko boste prenesli kakršnekoli kritike, vendar vam ne bi škodilo, če bi tistim, ki se dotikajo vašega poslovnega področja, malo prisluhnili. Ker znate tradicijo združiti z nekonvencionalnostjo, vam nikoli ne bo dolgčas.

Devica

Planeti bodo okrepili vašo inspiracijo in čut za umetnost, vsakdanu pa boste znali dati poseben čar. Na poslovnem področju boste spregledali sodelavca, ki vas je poskušal zavajati z obljubami, in se odločili za novo poslovno smer.

Tehtnica

Nezadovoljstvo na poslovnem področju vas bo prisililo k razmišljanju o velikih spremembah v bližnji prihodnosti. Nekoliko bolj vas bo pritegnila duhovnost, kar bi lahko imelo pozitivne posledice tudi na odnos do partnerja.

Škorpijon

V odnose s sodelavci in poslovnimi partnerji ste v preteklosti veliko vlagali in to se vam bo sedaj obrestovalo še posebej pri delih, kjer je odločilna komunikacija. Na finančnem področju še ni ugoden čas, da bi tvegali.

Strelec

Harmonija v odnosu do partnerja bo vplivala tudi na vaše poslovno področje, kjer boste uspešno opravili neko delo, s katerim ste v preteklosti imeli težave. Vaše dobro počutje se bo kazalo tudi navzven, a vseeno se več gibajte.

Kozorog

Ker ste velikokrat srečni tudi takrat, ko ugodite drugim, bo vaše srce polno ob zadovoljnih obrazih vaše družine. Poslovno življenje bo zelo razgibano in živahno, le službene poti vam bodo včasih nekoliko odveč.

Vodnar

Čeprav ste tradicionalist, boste v svoje življenje poskušali vnesti novitete, ki niso vsakdanje narave. Zaradi partnerjeve odsotnosti boste lahko načrte nekoliko spremenili. Čaka vas občutno izboljšanje finančnega stanja.

Ribi

Notranje zadovoljstvo boste našli v domačih opravilih. Vaše poti bodo vezane na poslovno področje, kjer vas čaka kar nekaj presenečenj sodelavcev in poslovnih partnerjev. Odnos s partnerjem bo veliko zahteval od vas.