Oven

Na osebnostni ravni ne boste želeli odkriti potrebe svojega ega, počutje pa bo odvisno od razpoloženja ljudi, s katerimi boste v stiku. Vaša potreba po razdajanju in pomoči drugim se bo dobro izrazila v neki dobrodelni organizaciji.

Bik

Poslovni cilji bi lahko bili povezani z raziskovanjem ali medicino, le da se boste bolje počutili, če boste pri delu daleč od oči javnosti. Nekoliko manj komunikativni boste kot običajno, kar utegnejo sodelavci napačno razumeti.

Dvojčka

Ključ razumevanja vaše osebnosti bo v teh dneh prav vaš partner. Pomagal vam bo, da se boste lahko iskreno soočili sami s seboj in s svojimi potrebami. Prevelika mera optimizma bi vam lahko povzročila težave pri izdatkih.

Rak

Veliko časa boste zapravili za ugotavljanje svoje življenjske poti, emocionalnosti in duhovnosti. Nenehno v iskanju novih vrednot boste pravi magnet tako za okolje kot za partnerja. Poskušali boste končno zadovoljiti svoj ego.

Lev

Občutek, da vam tako partner kot prijatelji ne nudijo dovolj ljubezni in topline, je temelj vašega nezadovoljstva. Ker se boste trmasto držali tistega, v kar boste sami verjeli, bi si lahko nehote povzročili nekaj težav.

Devica

Kljub temu, da ste si postavili visoke moralne standarde in principe, boste radi koketirali s predstavniki nasprotnega spola. Vaše reakcije bodo instinktivne in emocionalne, kar bo ugodno vplivalo na vaš partnerski odnos.

Tehtnica

Čeprav ne boste vedno razumeli podzavestnih motivacij ali potreb, boste v kritičnih trenutkih instinktivno vedeli, kaj morate narediti. Z darežljivostjo duha, pogumom in nesebičnostjo se bo z veza s partnerjem izboljšala.

Škorpijon

Vaše želje na čustvenem področju bodo temeljile predvsem na prijateljstvu in skupnih ideoloških pogledih, manj pa na telesni privlačnosti in strasti. V teh dneh boste obudili svoje zanimanje za globlji pomen življenja.

Strelec

Ste oseba z lastno življenjsko filozofijo, zato ne boste oklevali, da bi drugim prenesli nekatere svoje ideje. Od partnerja boste pričakovali pomoč in finančno podporo, ki ju boste tudi dobili. Vajin odnos bo temeljil na prijateljstvu.

Kozorog

Poslovno področje vam bo nudilo obilico zadovoljstva, saj boste delo, ki ga opravljate, opravljali s srcem. Zakoreninjenost nekaterih navad bi lahko povzročila spor v odnosu do partnerja. Več se gibajte.

Vodnar

Čeprav boste v odnosu z bližnjimi, partnerjem in prijatelji delovali prijetno in navdušeno, bo le malo tistih, ki bodo vedeli, kaj v resnici mislite ali čutite. Na poslovnem področju boste začeli črpati svojo notranjo moč.

Ribi

Usmerjeni boste predvsem v materialnost stvari, vendar bi lahko pri tem včasih bili nekoliko netolerantni v odnosu do drugih. Vaši poslovni instinkti vam bodo v teh dneh v veliko pomoč. Nikar jih ne ignorirajte.