Oven

Novi poslovni uspehi bodo v teh dneh povezani s tujino. Hitre spremembe v razpoloženju so posledica nihanja vaših osebnih življenjskih načrtov. Ne vztrajajte vedno pri svojem in dovolite življenju, da vas preseneti.

Bik

Te dni bodite previdnejši pri vseh poslovnih odločitvah, pri izdatkih in pri podpisovanju dokumentov. Iskanje novih vrednot prinaša pozitivno spremembo vaše osebnosti in dosedanjih navad. V ljubezni pričakujte nekaj novosti.

Dvojčka

Opustili boste neko misel, povezano z domom ali družino, in si življenje polepšali na samosvoj način. Na finančnem področju se vam obeta dedovanje. Od partnerja boste pričakovali razumevanje in podporo.

Rak

V teh dneh boste kraljevali doma, čeprav ne boste vedno imeli glavne besede. Na ljubezenskem področju se vam obeta izboljšanje odnosov s partnerjem, samskim rakom pa se obeta nova, romantična ljubezen.

Lev

Odtujitev od prijatelja bo imela tudi pozitivne posledice, saj boste izboljšali svoj odnos s partnerjem. Odločitev, da se priključite neki večji organizaciji ali skupini, bo za posledico imela pospešeno osebnostno rast.

Devica

Vaša dobra volja in pozitiven odnos do dela bosta prevzela tudi vaše sodelavce. Stabilnost v družinskem krogu in urejeni odnosi s partnerjem vam bodo omogočili večjo angažiranost pri novem projektu, ki bo vključeval dodatno izobraževanje.

Tehtnica

S svojo osebno dinamiko boste kos novemu sistemu v službi, z miselno prilagodljivostjo pa se boste odlično znašli v novem položaju. Na finančnem področju boste izjemno pošteni v odnosu do drugih. Več se gibajte.

Škorpijon

S podpisom nekega dokumenta si boste dokončno uredili svoje načrte, povezane z osebnim premoženjem in nepremičninami. Po težavah, ki ste jih imeli s sodelavcem, boste v službi napredovali. Partner pričakuje vaš odgovor.

Strelec

Skozi lasten uspeh se boste rešili tudi nekega problema, povezanega z otroštvom in vašimi starši. Obeta se vam daljša pot s partnerjem, po kateri boste ugotovili, da ste drugim dovoljevali, da usmerjajo vaše življenje.

Kozorog

Ne bodite tako odprti in novo poslovno informacijo tokrat obdržite zase, saj so v preteklosti drugi obirali sadove vašega dela. Čeprav bodo vaši odnosi s partnerjem urejeni, vam bodo misli občasno odplavale k drugi osebi.

Vodnar

Zaradi novih poslovnih obveznosti boste morali na službeno pot, ki bo naporna in hkrati prijetna ter poučna. Spremljal vas bo občutek, da ste bili v preteklosti premalo odločni. Sedaj je čas, da to popravite.

Ribi

Če bi bili bolj odkriti do sebe in drugih, bi bili vaši odnosi bolj sproščeni. Zaradi poslovne odločitve si boste pridobili večjo naklonjenost in priljubljenost sodelavcev. Prijetno boste presenečeni nad partnerjevo odločitvijo.