Oven

Na poslovnem področju boste lažje uspeli, če boste poleg svoje angažiranosti izkoristili tudi zveze. Spoznali boste, da je različnost osebnosti tista, ki krepi vajin odnos s partnerjem. Čaka vas galanten večer.

Bik

Na poslovnem področju vam bo nekdo pripravljen priskočiti na pomoč - tudi z denarnim vložkom v vaš novi projekt. Tisto, s čimer se najraje ukvarjate, bo še vedno v ospredju vašega zanimanja. Prihaja čas, ko boste lahko uresničili sanje.

Dvojčka

Vaša poslovna pot se strmo vzpenja. Na pomembnem srečanju boste dobili še nekaj koristnih napotkov za svojo nadaljnjo kariero. Razmišljali boste o svojem načinu življenja na duhovni, telesni in čustveni ravni.

Rak

Iz ljudi okoli sebe boste znali potegniti najboljše in ker jih boste sprejemali takšne, kot so, se boste z vsemi odlično razumeli. Spoznali boste, kako pomembno je imeti dobre prijatelje. Doma bosta vladali strpnost in harmonija.

Lev

Na poslovnem področju vam prihodnost odpira številne nove možnosti in priložnosti za uspeh. Spoznanje, da so vaši finančni cilji vedno bolj uresničljivi, vas bo navdalo z neverjetno energijo in voljo do dela. Ne pozabite na gibanje.

Devica

V službi boste samozavestni in nepremagljivi, v varnem zavetju svojega doma pa boste pokazali svojo ranljivost in občutljivejšo plat. Svojo duhovno pot boste tokrat poskusili najti drugače. Vprašajte za nasvet strokovnjaka.

Tehtnica

Pred vami je dan, ko boste zelo družabni, hitro se boste prilagajali in radi počeli več stvari hkrati. Partnerjev odnos vas bo še posebej ganil in dal novo vrednost vašemu poslovnemu uspehu. Ohranite pozitiven odnos do ljudi.

Škorpijon

Tako intenzivno se boste vživeli v svoje delovno okolje, da si bodo vaši nadrejeni na vašem mestu težko predstavljali koga drugega. Če želite svoje podzavestne strahove premagati, jih morate najprej prepoznati.

Strelec

Vaši širina obzorja in sposobnost reševanja zapletenih situacij bosta navdušili nadrejene, s čimer si boste zagotovili tudi večji denarni priliv. Pazite, da se zaradi svoje neodvisnosti ne bi preveč izolirali od drugih ljudi.

Kozorog

V službi boste znali premagovati in obvladati negotovost, sodelavcu pa boste dali možnost, da pojasni vso zadevo. Z veseljem se boste prepuščali življenju, ki bo polno presenečenj. Ugotovili boste, da imata z neko osebo veliko skupnega.

Vodnar

Za kolegi v službi boste stali tudi takrat, ko bodo nehote naredili napako. Finančna uspešnost vam bo vlivala občutek samozavesti in samozadostnosti. Bodite veseli in uživajte v tistih trenutkih, ki naredijo vaše življenje bolj polno.

Ribi

Na poslovnem področju boste radi tekmovali z drugimi, a le zato, da sebi in vsem ostalim dokažete lastne sposobnosti. Partner se bo nalezel vaše odkritosti, dobrosrčnosti in iskanja lepih stvari v življenju.