Pijan in omamljen grozil v lokalu in policistom

Sinoči okrog 20.30 so policisti prijeli obvestilo, da je v lokal v središču Kopra prišel moški, ki ima orožje in grozi. Ob prihodu policistov je lokal že zapustil, vendar z grožnjo, da se bo vrnil. Policisti so ga izsledili pred lokalom pri Prešernovem trgu, prav tako v središču mesta. Ugotovili so, da je je 26-letni moški v lokalu kadil marihuano, zato ga je lastnik napotil iz prostora, moški pa mu je zagrozil. Kasneje se je vrnil in grozil s pretepom, v roki pa je imel nunčake.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Ko so ga policisti izsledili, je bil pijan in pod očitnim vplivom psihoaktivnih substanc. Ponovno je grozil in kljub ukazom ni prenehal, zato so mu odredili pridržanje. Sledi mu plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.

Pijan trčil v drugi avtomobil

Včeraj dopoldne je 50-letni voznik iz okolice Ilirske Bistrice pri Izoli z vozilom zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del avtomobila, ki ga je vozil 75-letnik iz okolice Izole. Povzročitelju je alkotest pokazal 1,12 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zato so mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi mu obdolžilni predlog.

V trgovini ženski ukradli denarnico

V eni od trgovin v Postojni je nekdo ženski ukradel denarnico, v kateri je imela vozniško dovoljenje, osebno izkaznico, bančno kartico in prometno dovoljenje za vozilo.

Iz stanovanja odnesli zlatnino

V Kopru je nekdo vlomil v stanovanje, od koder je odnesel več kosov zlatega nakita. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov.

Avto popolnoma “sezuli”

V Kopru so na parkirišču s parkiranega osebnega avtomobila ukradli vsa štiri kolesa. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano