Oven

Pokroviteljski boste do svojih bližnjih, s toplino in razumevanjem pa boste osvojili srce neke mlajše osebe in ji pomagali z nasveti. Poslovni razgovor z osebo nasprotnega spola bo več kot uspešen. Previdno ravnajte z izdatki.

Bik

Odkrivali boste radost v drobnih življenjskih stvareh in spoznali njihov pomen in bistvo. Posvetili se boste urejanju poslovnih zadev, ki jih že nekaj časa odlagate. V odnosu do neke osebe boste popravili napako iz nedavne preteklosti.

Dvojčka

Pred vami je uspešno čustveno obdobje, povezano tudi z izpolnitvijo vaših skritih želja. V službi se bodo pojavile manjše težave z nadrejeno osebo. Dobro se boste spopadli z novim projektom. Vitalni boste kot že dolgo ne.

Rak

Težko boste sprejemali spremembe na poslovnem področju, oklepali se boste tradicionalnega načina dela in vrednot. Zaradi nepričakovanega poziva se boste udeležili pomembne poslovne poti. Partnerja sprejmite takšnega, kot je.

Lev

Kontaktirali boste s pravimi in pomembnimi ljudmi, kar vam bo v prihodnosti prineslo pozitivne spremembe. Nekaj težav bi vam lahko povzročil bližnji sodelavec, vendar boste znali položaj dobro obvladali.

Devica

Ne dopuščajte drugim, da vam krojijo usodo. Ne dovolite si nizkih udarcev v odnosu s sorodniki, ker vas bodo zelo težko sprejeli nazaj. Iskanje sorodne duše danes ne bo primerno, že jutri se vam obeta boljši dan.

Tehtnica

K osebnostni krizi, v kateri ste se znašli, ste veliko pripomogli sami. Vzemite si nekaj časa zase, za meditacijo in obnovo ravnovesja med telesom in duhom. Finančno stanje vam bo dovoljevalo tudi nekaj izdatkov.

Škorpijon

Vse težave se bodo rešile tisti hip, ko boste spoznali, da ni vsakdo vaš prijatelj. Obnovite garderobo in si priznajte, da ima včasih tudi partner prav. Investicija, ki jo načrtujete, bo pravšnja. Posvetite nekaj časa duhovnosti.

Strelec

Na čustvenem področju bo vaše srce utripalo nekaj časa ob eni, nato ob drugi osebi. Težko se boste odločili za pravo pot. Na finančnem področju večjih sprememb še ne bo. Nekdo že težko pričakuje vaš obisk.

Kozorog

Obremenjevala vas bo rutina vsakdanjih obveznosti. Želeli si boste večje poslovne aktivnosti, sprememb in dogodkov. Izkoristite prosti čas za izlet v naravo, kjer se boste sprostili. Pozabite na asketski način življenja.

Vodnar

Več pozornosti usmerite na odnose in kontakte z drugimi, saj bi lahko bili nekoliko netolerantni do bližnjih in do sodelavcev. Previdni bodite pri podpisovanju pogodb in pri zahtevnejših projektih.

Ribi

Odnosi s partnerjem bodo nekoliko napeti, saj boste nihali med čustvi in razumom. Našli boste kompromis tako v osebnem življenju kot na službenem področju. Pazite na zdravje in ne pozabite na gibanje v naravi.