Oven

Hitro boste ugotovili, kakšna oseba je vaš novi sodelavec in na podlagi tega oblikovali odnos do njega. Več kot boste pričakovali od prihodnosti, bolj bodo vaši načrti realni. Čaka vas pogovor z uspešno osebo in izmenjava izkušenj.

Bik

Pridobivali boste pogum pri majhnih uspehih in razvijali samozavest, ki vam bo dala moč, da boste opravili tudi s težjimi nalogami v življenju. Naša življenja niso tako kratka, zato se včasih izplača počakati. Ne pozabite na gibanje.

Dvojčka

Kar boste delali, naredite v skladu s svojimi prepričanji in izognili se boste težavam. V odnosu do drugih boste veliko dajali. Začeli boste razmišljati bolj odprto in pozitivno. Umirite duha in spustite radost v življenje.

Rak

Čeprav ste in boste še vedno veliko dosegli v poklicnem življenju, boste včasih hrepeneli po oblakih, ki ste se jih pozabili dotakniti. Vaš nemirni duh vas bo ves čas gnal v novosti. Dobili boste ponudbo za delo v tujini.

Lev

Po glavi vam bodo letele številne ideje, zato si tiste zares dobre čim prej zapišite, drugače jih boste pozabili. V pravila v službi boste vnesli nekaj svoje osebnosti. Delo z novim sodelavcem vam bo v pravi užitek.

Devica

Ker vašega poslovnega partnerja zelo dobro poznate, vas njegove reakcije ne bodo presenetile. Spremljali vas bodo dobri občutki in odzivi. Srečali boste nekoga, s katerim v preteklosti še niste dokončali zgodbe.

Tehtnica

Za podvig na poslovnem področju boste potrebovali več časa in ker imate še druge obveznosti, se boste morali odločiti, čemu boste dali prednost. Razmislite o tem, koliko je vaše življenje lepše zaradi partnerja.

Škorpijon

V poslovnih zadevah bo potrpežljivost ključni element na poti do uspeha. V vas bo ostalo hrepenenje, iskanje in upanje, ki je največ vredno in bo dalo vaši osebnosti posebno moč. Neko prijateljstvo boste postavili na kocko.

Strelec

Če boste pripravam na delo namenili posebno pozornost, se boste pozneje izognili napakam. Odlično se boste znašli v vseh primerih, ko bodo od vas hoteli načelnega človeka. Nekdo se vam bo odprl in zaupal svoje strahove.

Kozorog

V poslovnih zadevah bodite potrpežljivi in prevzemite vlogo opazovalca, počakajte, preden napravite naslednjo potezo. V odnosu s partnerjem boste ugotovili, kaj vaju osrečuje in česa si želita. Ne skoparite s pohvalami.

Vodnar

Vaša trenutna napetost ni rezultat kočljive situacije, ampak rezultat tega, kako jo sprejemate. Odrecite se potrebi, da bi svoje življenje načrtovali do najmanjše podrobnosti. Težko boste ohranili trdna tla pod nogami.

Ribi

Ne glede na to, s kakšnimi kartami igrate v poslovnih zadevah, morate verjeti v to, da se boste na koncu znašli in zmagali. Storili boste vse, da vam bo sreča lahko naklonjena. Sodelavec še vedno računa na vas.