Exit z glasbenim festivalom na belih strminah Jahorine

Organizatorska karavana svetovno priznanega novosadskega glasbenega festivala Exit se prihodnje leto, natančneje med 15. in 18. marcem, seli na olimpijsko prizorišče na planino Jahorino v Bosni in Hercegovini. Zimski festival, katerega nastopajoči so za zdaj še neznanka, bo razširil Exitovo trenutno štiričlansko festivalsko družino.

Exit s festivalom na Jahorini  nadaljuje s povezovanjem regije 
in svetu predstavlja "bisere Balkana" v luči najboljše glasbene 
ponudbe. Foto: Benny Gasi Exit Photo Team
Exit s festivalom na Jahorini nadaljuje s povezovanjem regije in svetu predstavlja "bisere Balkana" v luči najboljše glasbene ponudbe. Foto: Benny Gasi Exit Photo Team

JAHORINA > Kot so sporočili predstavniki organizatorjev največjega glasbenega festivala na Balkanu, novosadskega Exita se bo zimski festival na olimpijski Jahorini pridružil festivalskim izdajam Sea Dance na plaži Jaz v Črni gori, Revolution festivalu v Temišvaru v Romuniji in Sea Star festivalu v hrvaškem Umagu.

Program festivala bosta sestavljala nočni in dnevni del, in sicer po formuli 2+2, ki je bila uspešna že lani v Umagu. "Prvi festivalski dan se bo začel z večernim ogrevanjem za uvod v dva glasbe polna festivalska dneva, medtem ko bo zadnji festivalski dan namenjen še zadnji, dnevni zabavi," so zapisali in dodali, da s festivalom na Jahorini Exit nadaljuje s povezovanjem regije in svetu predstavlja "bisere Balkana" v luči najboljše glasbene ponudbe.

Organizatorji tudi letos napovedujejo posebne akcije z vstopnicami, pri nakupu katerih bodo obiskovalci lahko prihranili tudi do 80 odstotkov. Več informacij o prvih nastopajočih in vstopnicah sledi v prihodnjih tednih.

Na prvem Sea Star festivalu v Umagu konec maja so za uvod v Exitovo avanturo nastopili The Prodigy, Paul Kalkbrenner in Fatboy Slim. Na tradicionalnem Exitu pa so bili med headlinerji The Killers, Liam Gallagher in Roisin Murphy.

STA


Najbolj brano