Oven

S skrivnostnim obnašanjem boste pritegnili pozornost dolgoletne simpatije. Iz vsakdanjika si boste znali narediti pravo zabavo, če boste na obveznosti pogledali iz drugačnega zornega kota. Ne vozite prehitro.

Bik

Dokler bodo samo drugi krivi za vaše neuspehe, od sodelavcev ne pričakujte, da vas bodo sprejemali tako, kot bi si želeli. Najtežja življenjska šola je soočanje s samim seboj, vendar jo prej ali slej naredimo vsi.

Dvojčka

Opustili boste misel o maščevanju neki osebi, ki vas je že večkrat speljala na led. Sistematičnost in izvirnost vam prinašata uspeh na poslovnem področju. Stabilnost čustvene zveze vam bo omogočila večjo aktivnost.

Rak

Domneve o zlobnih sosedih se bodo počasi izkazale za pravilne. Rezultati življenjskih izkušenj iz preteklosti vam v tem obdobju prinašajo naklonjenost vplivnih oseb. Posvetili se boste družabnemu življenju.

Lev

Opustili boste željo po službenem napredovanju in začeli razmišljati o samostojnem, aktivnem delu. Ker bo to vaša skrivnost, bi partner utegnil to zadržanost drugače razumeti. Namenoma se boste izognili nekemu povabilu.

Devica

Notranji glas, ki vas že nekaj časa svari pred neko osebo, bo tokrat popustil. Moč in toplina vaših čustev bosta omehčali partnerja v pomembnejšem pogovoru. Z uspehom na poslovnem področju se bo dvignil tudi življenjski status.

Tehtnica

Z ljubosumnostjo in agresivnostjo ne boste ničesar dosegli. Ne rinite tja, kamor niste povabljeni in kamor vam ni dovoljeno. S skromnostjo boste izboljšali svoje finančno stanje. Razveselile vas bodo novice iz tujine.

Škorpijon

Ne prikrivajte čustev partnerju, saj vas bo razumel bolj, kot si mislite. Skupaj s preteklostjo boste odvrgli tudi del bremena, ki ga že več časa nosite s seboj. Do popolne sreče vam manjka samo še del življenjske sestavljanke.

Strelec

Obiska se boste razveselili, prevzela vas bosta navdušenje in življenjska energija oseb, ki se nahajajo v vaši bližini. Preveč razmišljate o poslovnih spremembah, treba bo tudi kaj ukreniti. Družinski proračun se bo zmanjšal.

Kozorog

Če nimate dovolj poguma, da bi odločitev sprejeli zaradi sebe, jo poskušajte sprejeti zaradi bližnjih in partnerja. Strahovi na čustvenem področju bodo izginili le, če boste tudi vi pripravljeni pri tem sodelovati.

Vodnar

S finančno samostojnostjo boste lahko uresničili želje po neodvisnosti od partnerja. Na poslovnem področju boste izbirali med dvema možnostima. Izberite tisto, ki vam bo dopuščala več kreativnega dela.

Ribi

Moč ljubezni boste spoznali, ko se boste prepustili čustvom in jim dovolili, da so prisotna v vašem življenju. Nepričakovan finančni prihodek vas bo prijetno presenetil, a previdno ravnajte z njim. Več se gibajte.