Še močnejši in bolj dinamičen

Kmalu bo v salone zapeljal novi bavarski športni terenec. Od leta 2003 je BMW X3 prepričal več kot 1,5 milijona kupcev. Nova generacija je v znanem hišnem slogu s številnimi novostmi.

Bavarci so z novim športnim terencem spet korak pred 
konkurenco. Foto: Uwe Fischer
Bavarci so z novim športnim terencem spet korak pred konkurenco. Foto: Uwe Fischer

Novi X3 tretje generacije nadaljuje uspešno zgodbo še bolj prepričljivo, v novem oblikovalskem jeziku, z novimi, zmogljivejšimi pogonskimi agregati in tehnološko najnovejšimi pomožnimi ter multimedijskimi sistemi. Kot vsi člani družine X, združuje vrhunske vozne lastnosti na katerem koli terenu z vsakdanjo uporabnostjo.

Na voljo bo z linijami opreme xLine, M sport in luxury Line, ki so bogatejše z izborom elementov BMW individual še bolj po okusu posameznega kupca. Poleg standardnih 18-palčnih lahkih platišč, prej 17-palčnih, lahko kupci na seznamu dodatne opreme izberejo tudi 21-palčna platišča. Podobno se prilagaja tudi izbira notranjosti, z materiali in opremo. Potniški prosotor je videti razkošnejši in po materialih kakovostnejši od predhodnika.

Udobje nadgrajujejo številne nove možnosti opreme, kot tropodročna samodejna klimatska naprava, paket air ambient air za aktivno prezračevanje sedeža, tovorna funkcija, standardno deljena zadnja klop v razmerju 40:20:40 in panoramska steklena streha za dodatno zračnost ter kakovost ugodja v notranjosti.

Prvič bo na voljo tudi M performance različica, imenovana M40i, poleg ”prave” M različice. Veliko zanimanja kupcev utegnejo povzročiti še bmw individual paketi dodatne opreme, ki bodo še povečali pridih udobja in prestiža.

DG


Najbolj brano