Čigava so obmorska izolska zemljišča?

Ob novem izolskem nepremičninskem poslu - tokrat je območje Merkurja kupilo ljubljansko podjetje Nordis investicije - smo pogledali lastništvo še nekaj izolskih obmorskih parcel. Med lastniki so Miodrag Kostić, Ante Guberac, Loredano Glavič.

Gorenjska banka, Grafist, Monetic, Riba, Dutb in družba Nordis 
investicije so lastniki vročih izolskih parcel.   Foto: Vir: Obeina Izola/ Jaka Ivaneie
Gorenjska banka, Grafist, Monetic, Riba, Dutb in družba Nordis investicije so lastniki vročih izolskih parcel.  Foto: Vir: Obeina Izola/ Jaka Ivaneie

IZOLA > Območje nekdanjega Delamarisa je v lasti ljubljanske družbe Monetic; tako se po novem imenuje Heta Asset Resolution, potem ko jo je prevzela ciprska družba Ermaged Limited, ki je del skupine MK Group srbskega poslovneža Miodraga Kostića. Posredno je Kostićeva tudi parcela pri hotelu Delfin, izolski trikotnik, ki je v lasti njegove Gorenjske banke. Argolina je še vedno pod okriljem Družbe za upravljanje terjatev bank (Dutb), ki pa zanjo tudi želi najti kupca. Območje nekdanjega ribiškega podjetja Riba tik ob morju ostaja v lasti Loredana Glaviča. Izolska marina je v lasti podjetja Grafist Anteja Guberca. Za območje ladjedelnice pa se, kot smo poročali, lastnica Dutb dogovarja za prenos v državno last.


Najbolj brano