Caprisovci so Eriku uresničili veliko željo

“Aiuto!” Tako se je, povsem v svojem slogu, koprski posebnež Erik Kalan, ki je dobro znan vsem domačinom, odzval na presenečenje, ki mu ga je pripravila ekipa Radia Capris v sodelovanju z agencijo Kompas.

Ob velikem presenečenju, ki mu ga je pripravila ekipa Radia Capris, je Erik za trenutek ostal brez besed. Foto: Jaka Ivančič
Ob velikem presenečenju, ki mu ga je pripravila ekipa Radia Capris, je Erik za trenutek ostal brez besed. Foto: Jaka Ivančič

KOPER > Ko so Caprisovci nedavno v svojem studiu gostili Erika Kalana, jim je zaupal eno svojih največjih želja, da bi se odpravil na potovanje s potniško ladjo. Rečeno, storjeno! Radijci so se povezali s turistično agencijo Kompas in Eriku omogočili križarjenje po Sredozemlju, na katerega se bo podal konec oktobra.

Lepšega darila za rojstni dan, ki ga praznuje v novembru, si Erik skorajda ne bi mogel želeti. “Že odkar je bila serija Love Boat, sem si tega želel,” je bil navdušen nad darilom, s katerim so ga so ga Caprisovci Manca, Žiga in Aljaž presenetili pred Obalnim domom upokojencev, kjer prebiva.

Večino časa pa Erik preživi na ulici, saj vsak dan opravi obhod po mestu, med katerim s pozdravom razveseli številne trgovke, frizerke, natakarice ... Spoštljivost do žensk je eno njegovih najpomembnejših načel, nam je zaupal že leta 2011, ko smo se z njim odpravili na enega njegovih rutinskih sprehodov in o njem izvedeli še marsikaj zanimivega.


Najbolj brano