Vodilni kvartet ne popušča

Po sobotnih dvobojih 11. kroga na lestvici balinarske superlige ni bilo sprememb, vodilna četverica je bolj ali manj suvereno vpisala nove točke. Večino tekem 12. kroga bodo odigrali na praznični četrtek.

Martin Zdauc (Skala) je po bolezni hitro ujel formo.
Martin Zdauc (Skala) je po bolezni hitro ujel formo. 

Vrh superligaške lestvice še naprej držita bistriški zasedbi, ki sta do novih zmag prišli na različen način. Vodilne Zabiče so v domači dvorani gladko ugnale goste iz Velenja, medtem ko so se balinarji Ilirske Bistrice za novi par točk pošteno namučili v prestolnici. V primorskem obračunu v Sežani je domača Skala ob 48 zadetkih povratnika po bolezni Martina Zdauca v hitrostnem zbijanju prepričljivo premagala Postojno in zadržala prednost pred škofjeloško Trato, ki je bila boljša od Kobjeglavcev, medtem ko so Koprčani s tesno zmago v Pivki ostali v igri za zaključni turnir. Naslednji krog prinaša derbi med Ilirsko Bistrico in Zabičami, ki bo že v četrtek popoldne v Obrovu, Marjetica Koper bo gostila Skalo, Postojna pa Krim. V soboto bosta še dvoboja Velenje Premogovnik : Trata in Hrast : Orlek Oro Met Pivka.

11. krog in vrstni red

Izidi - Zabiče : Velenje Premogovnik 20:6, Krim : Ilirska Bistrica 12:14, Skala : Postojna 23:3, Trata : Agrochem Hrast 22:4, Orlek Oro Met Pivka : Marjetica Koper 12:14. Vrstni red: Zabiče 18, Ilirska Bistrica in Skala 17, Trata 16, Marjetica Koper 12, Krim 11, Postojna in Velenje Premogovnik 7, Orlek Oro Met Pivka 5, Hrast brez točk.


Najbolj brano