Tudi priljubljena Avdićeva predstava Ićkoti prejela oskarja

Zjutraj se je v najbolj poslušanem jutranjem programu Denis Avdić Showu na Radiu 1 zgodilo nekaj, kar se že dolgo ni. Vloge so se nekoliko obrnile in vse skupaj je zakrivila Jana Morelj. Svojemu prijatelju Denisu Avdiću je v jutranjem programu pripravila nepozabno presenečenje s torto, šampanjcem in posebnim priznanjem.

Denis Avdić s posebnim priznanjem, ki ga je prejel za predstavo 
Ićkoti. Foto: Darja Štravs Tisu
Denis Avdić s posebnim priznanjem, ki ga je prejel za predstavo Ićkoti. Foto: Darja Štravs Tisu

LJUBLJANA > “Ponavadi nam Denis na radiu vsem pripravlja presenečenja, ki nas pustijo odprtih ust. Zdaj pa je čas, da midva z Deželakom presenetiva tebe. Imava en problem, tudi Miha ne ve, za kaj gre (smeh). Skratka, prejšni teden sem jaz dobila en zelo zanimiv klic iz neznane številke. Ko sem slišala, kaj mi je ta oseba povedala, mi je vzelo sapo, bila sem v šoku,” je s prenečenjem začela Jana in nasmejanega Denisa vprašala, če se mu sanja, o čem govori. Ker se mu ni, je v studio povabila Nicole Radermacher, izvršno direktorico Eventima.

“V letu 2023 smo na Eventimu bili priča izjemnemu številu prodanih vstopnic v Sloveniji. Dobitnik našega prestižnega priznanja za največje število prodanih vstopnic v Sloveniji za leto 2023 je turneja Ićkoti! To je Eventimov oskar, iskrene čestitke in hvala vsem, ki se prispevali k tem dosežku,” je svečano naznanila izvršna direktorica, ki je z ekipo Avdiću prinesla priznanje, slastno torto in šampanjec. Voditelj je bil nad presenečenjem povsem navdušen.

“Zahvala gre ljudem. Hvala, ker pridete, se smejete, se zabavate z nami. Vse je razprodano in dober občutek je, ko si sprejet. Vsakič preden grem na oder, si rečem uživaj, kot da je zadnjič. Vsakič verjetno ne bo tako, življenje ima lepe trenutke, pa tudi padce. In zdaj so dvorane polne, kar ni samoumevno. Res sem vesel čisto vseh obiskovalcev. Štiri leta nisem nastopal in zdaj, ko sem šel na oder, vidim, kako je dobro nastopati, dobiti smeh, aplavz. To je res nekaj posebnega,” je bil iskren Denis, ki bo na turneji z Ićkoti vse do maja.


Najbolj brano