Se je Vili Resnik kdaj sprl s slovenskim glasbenikom?

Voditelj David Amaro, ki na kanalu You Tube Radia Antena navdušuje s svojo pikantno rubriko Quickie, je tokrat na vroči stol posedel enega najbolj legendarnih slovenskih glasbenikov, Vilija Resnika.

Vili Resnik je nedavno izdal novo skladbo Stara lipa, na kateri ga  
spremlja tudi istrska Klapa Semikanta. Foto: Rok Breznik
Vili Resnik je nedavno izdal novo skladbo Stara lipa, na kateri ga spremlja tudi istrska Klapa Semikanta. Foto: Rok Breznik

LJUBLJANA > “Nekaj časa nazaj sem čisto nepričakovano vstopil v nek pub v mojem rojstnem kraju, na Bledu in opazil, da ljudje nenormalno žurajo. Ni mi bilo jasno, kaj se dogaja, dokler nisem opazil, da je na odru Vili Resnik in da je vzdušje na vrhuncu zaradi njega in da ga imajo ljudje res radi. Na sceni je že zelo dolgo in če kje, je pa v Quickijih vedno dovolj prostora za legende, kot je on,” je navdušeno povedal David Amaro in v smehu dodal, da ni prepričan, ali je Vili vedel, v kakšen tip oddaje je prišel.

“Najbolj zabavno je bilo, ko sem Vilija na koncu oddaje vprašal, kako je meni ime in dejansko ni vedel. Ta zmaga,” v smehu pove Amaro.

Resnik je Amaru med igro “Sem/Nisem” zaupal, da sicer ni bil nikoli skregan z nobenim slovenskim glasbenikom, je pa iz medijev izvedel, da naj bi bil pevec Miran Rudan skregan z njim. “Trenutno pa imava čisto v redu odnos,” je v smehu povedal Resnik. “To je pač življenje,” je še povedal nekdanji predstavnik Slovenije na Evroviziji.

Amaro, ki na koncu vsakega pogovora gostu podeli pomenljivo nagrado, je tokrat Vilija Resnika oklical za “glavnega žurerja slovenske glasbene scene”. Resnik, ki je skupaj z istrsko klapo Semikanta nedavno izdal novo pesem z naslovom Stara lipa, je nagrado sprejel z nasmehom. “To pa je čast,” se je še pošalil.


Najbolj brano