V novi številki Primorskih novic preberite

Po lanskem pravno formalnem zapletu in tožbami glede upravljanja z gorsko kolesarskim parkom na ozemlju AS Logje Robidišče, je svoj čas oblegan trail center še vedno zaprt. Agrarna skupnost bo iskala najemnika ali upravljavca.

Bodo kolesarji  ponovno prihajali v  Robidišče?
Bodo kolesarji ponovno prihajali v Robidišče? 

Leseni, poljski in celo dva telefona maršala Tita

Blizu 30 starih telefonov iz obdobja od 1903 pa vse do leta 2012, zbiratelja Srečka Rožeta, je do konca junija na ogled v dveh vitrinah na vhodu v Kosovelovo knjižnico v Sežani.

Rekordno malo brezposelnih, delodajalci pa v zagatah

Na severnem Primorskem je brezposelnost rekordno nizka. A na drugi strani so težave delodajalcev vse večje. Ti bi radi dodatno zaposlovali, a primerno usposobljenih delavcev ni.

Ljubkost in super moči po japonsko

Oboževalce japonskih animiranih junakov in njihovih super moči je pod streho OŠ Koper že tretje leto zapored zbrala Anime konvencija UmiKo v organizaciji Kulturnega društva Umiko in ob pomoči številnih sponzorjev.

Goričani so z odliko opravili generalko za Pohod za Evropo

Včeraj je Goričane spet združil Pohod prijateljstva, 20. po vrsti, ki so ga po letih stagnacije obudili pred nekaj leti. Nekoč legendarni pohod spet dobiva množično podporo, včeraj je prišlo okrog 2000 ljudi.


Najbolj brano