•  V hiši, kjer je pred leti občasno živel moški, ki ga pogrešajo že 
šest let,  so po  naših informacijah forenziki odkrili tudi sledi 
krvi.
    V hiši, kjer je pred leti občasno živel moški, ki ga pogrešajo že šest let, so po naših informacijah forenziki odkrili tudi sledi krvi.
    Foto: Danijel Cek

V novi številki Primorskih novic preberite

četrtek, 25. maj 2017, 19:37

V hiši, kjer je pred leti občasno živel moški, ki ga pogrešajo že šest let, so po naših informacijah forenziki odkrili tudi sledi krvi.

Mati osumljena umora triletnega sina Denisa

V četrtek popoldne je istrska policijska uprava potrdila, da sta umora komaj triletnega Denisa, ki so ga v sredo dopoldne mrtvega našli v morju nedaleč od puljskega zaliva Mandrač, osumljeni njegova 32-letna mati Chiara R. in mladoletnica, 29-letni moški pa je osumljen, ker dejanja ni prijavil.

“Zdaj je čas za artičoke”

“Kakiji so res postali prepoznavnejši, a če si v Strunjanu kaj zasluži svoj praznik, so to naše artičoke,” meni Gianfranco Giassi.

Do avgusta 2018 nov vrtec v Dekanih

V Dekanih že več kot dvajset let čakajo na nov vrtec, ki je zdaj ukleščen v dotrajani stari italijanski vili sredi vasi.

Napisi v amharščini

Transparenti v enem od uradnih etiopskih jezikov so krasili slavoloke v mestu, ko ga je avgusta leta 1959 obiskal znameniti Haile Selasi.

Od “bajtabukve” do “feldbana”

Teden, pravzaprav dva, evropskih geoparkov se bo na idrijskem v petek začel v Črnem Vrhu z laneno kulinariko in na Hleviški planini z zeliščarskim dnem.

Vremska dolina brez tovornjakov

Na divaškem križišču v smeri proti Dolnjim Ležečam in na drugi strani v Ribnici od četrteka stojijo prometni znaki, ki prepovedujejo vožnjo tovornjakom, težjim od 7,5 tone.


Povej naprej: