• Zadnjega Startup izziva v prostorih novogoriškega medpodjetniškega izobraževalnega centra se je udeležilo preko 
trideset  potencialnih mladih podjetnikov.
    Zadnjega Startup izziva v prostorih novogoriškega medpodjetniškega izobraževalnega centra se je udeležilo preko trideset potencialnih mladih podjetnikov.
    Foto: Jure Batagelj

Tridnevna startup delavnica

sreda, 11. januar 2017, 14:44

Primorski tehnološki park in Univerzitetni inkubator Primorske organizirata tridnevno delavnico podjetniških znanj Startup izziv, ki bo od 16. do 18. januarja v prostorih novogoriške Gimnazije.

NOVA GORICA > Delavnica je namenjena mladim do 29. leta starosti, ki želijo razviti ali sodelovati pri razvoju ideje v delujoč poslovni model in ob tem razvijati veščine podjetnosti. Na njej bodo udeleženci sodelovali v ekipah in razvijali svoje podjetniške zamisli, predpostavke o ideji prek intervjujev testirali pri potencialnih kupcih, s pridobljenim znanjem in povratnimi informacijami izdelali prototip podjetniške ideje in svoje delo tudi javno predstavili. Prijave so odprte do petka, 13. januarja. Dogodek je za vse udeležence brezplačen. Delavnica se bo zaključila s predstavitvijo idej udeležencev, ki jih bo ocenjevala strokovna komisija in bodo potekale v sredo, 18. januarja, ob 13. uri. Petminutne predstavitve idej udeležencev bodo odprte za širšo javnost. NN


Povej naprej:

 

Mnenja