Istra
sreda, 26. april 2017

V Izolo prihaja sloviti Paolo Villaggio

Prihodnji teden bo na povabilo italijanskega konzulata prišel na krajši obisk v Izolo sloviti italijanski igralec Paolo Villaggio.

Istra
sreda, 26. april 2017

Vlada namenila 470.000 evrov za nadzor pošiljk v Luki Koper

Vlada je na današnji dopisni seji prerazporedila pravice porabe denarja v okviru finančnega načrta ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v višini 470.000 evrov. Denar bodo namenili zagotavljanju ...

Istra
sreda, 26. april 2017

V Simonovem zalivu odprli prenovljen arheološki park

V Izoli so danes odprli prenovljen arheološki park v Simonovem zalivu. Najbolj očiten rezultat 1,2 milijona evrov vrednega projekta Arheologija za vse so ponjave, s katerimi so nadkrili in s tem zavarovali ...

Istra
sreda, 26. april 2017

Na čolne uspe le akrobatom

Pravi akrobati morajo biti lastniki manjših plovil, privezanih na komunalnih privezih ob izolski Lonki, ki želijo ob oseki na čoln ali s čolna.

Istra
sreda, 26. april 2017

V nedeljo bo zaprl vrata bovling v Planetu Tuš

Od nedelje dalje v koprskem Planetu Tuš ne bo več moč igrati bovlinga in biljarda, niti se zabavati v tamkajšnjem disko baru. Ta del nakupovalnega središča bo zaprl vrata, delavci pa morajo do konca maja ...

Istra
sreda, 26. april 2017

Rina in Sokol obogatila življenje v Elerjih

Zveza Sonček je s pomočjo donatorjev uspela kupiti kobilo Rino in konja Sokola, nova terapevtska konja, ki bosta lepšala in lajšala vsakdan otrok in odraslih s posebnimi potrebami.

Istra
sreda, 26. april 2017

Znova popravljajo prehode za pešce

Družba CPK je začela popravljati nekatere prehode za pešce, ki so narejeni iz tlakovcev. Delavci naj bi dela sklenili do 12. maja, zaradi popravil bodo sledile tudi zapore prometa.

Istra
sreda, 26. april 2017

Razlike ne bodo dobili

Nekdanji delavci Delmarja so včeraj dobili zadnji del poplačila prednostnih terjatev. Skupaj so tako dobili poplačanih 95 odstotkov zneska, na razliko pa bodo morali pozabiti, saj denarja za to v stečajni ...

Istra
torek, 25. april 2017

Kungfu mojster z javno vajo v Kopru (foto)

Danes je na Titovem trgu v Kopru med 17. in 19. uro bila javna vaja z daoističnim menihom in velikim mojstrom kungfuja, shifu Yuan Li Minom.

Istra
torek, 25. april 2017

Iz vodnjaka na Mudi so ukradli poseben ventil

Mimoidoči so minule dni opazili, da je gladina vode v Da Pontejevem vodnjaku na koprski Mudi tako rekoč čez noč zelo upadla.